Urania 19-25 iunie - Zodia Pesti

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

În cazul Peştilor, intrarea Soarelui şi a lui Mercur în Rac ar trebui să fie de bun augur şi să le permită să realizeze multe lucruri în plan artistic, sentimental, afectiv sau senzorial. Practic însă, toate aceste ipostaze nu se pot realiza decât prin armonie. Ceea ce înseamnă că unii ar putea să trăiască mai şubred toată această ipostază bună.
În această perioadă, Peştii se pot îndrăgosti sau pot fi mult mai dispuşi să rezoneze afectiv cu un partener alături de care se află de mai mult timp. Poate fi vorba de manifestări de afectivitate de tipul unei cine în doi, o plimbare, momente romantice. Bărbatul Peşti îi spune partenerei lucruri care ţin mai mult de rafinamentul cultural, o zăpăceşte cu discuţii despre tablouri celebre, chiar dacă mai târziu se dovedeşte că nu este chiar atât de sentimental şi de rafinat.
Ca şi în planul sentimental, şi în planul muncii tot de taină şi de izolare este vorba. Nu aglomeraţie în atelier, nu hărmălaie, nu lume. Este momentul în care unii dintre Peşti îşi pot lua câteva lucruri şi pot fugi la munte sau la mare, în căutarea liniştii. Nu este doar o terapie prin artă, ci şi o terapie prin singurătate, pe care nativii acestei zodii o ştiu bine pentru că au exercitat-o de câte ori au fost supăraţi.
În ceea ce priveşte sănătatea este bine să reţină că o serie de afecţiuni încep să se atenueze, poate că se ajunge chiar la vindecare. Totuşi, răul încă nu a trecut şi vă atrag atenţia că vor mai trece cam două săptămâni până când veţi atinge şi veţi depăşi apogeul unui moment astral dificil pentru inimă şi artere.
E bine ca Peştii să fie prudeţi cu alimentaţia, cu căldura, cu medicaţie adecvată şi cu o atitudine normală şi corectă faţă de efort, muncă, somn, odihnă.
VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Pesti
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu