Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Rac

Horoscop Urania 12 - 18 iunie - Zodia Rac

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail


RAC
Nu este vorba de roze în viaţa Racilor. În afară că este posibil să apară un contract gros sau un câştig serios de bani, nimic bun pentru nativii acestei zodii. În plus, chiar şi aspectul favorabil descris mai sus aduce după sine multă hărţuială.
Sunt bani la mijloc, dar există în spate riscuri şi ambiguitate care pot atrage după sine consecinţe grave, mai ales pe plan profesional.
Există, de asemenea, riscul unor pierderi de şansă în ultima clipă, mai ales că Racii pun discuţia pe baze principiale. Pentru ei, dacă principiul e şchiop, nu mai contează nici bani, nici contract.
Nativii din Rac trebuie să fie atenţi la tot felul de informaţii şi semne pe care nu le iau în seamă, fie pentru că nu ştiu cum să le interpreteze, fie sunt prea obosiţi sau ocupaţi pentru aceasta.
Perechea Jupiter-Uranus îi zguduie puternic pe Raci: pe unii îi ridică, îi face şefi, în timp ce pe alţii îi coboară foarte jos.
Nu daţi bani, nu împrumutaţi şi nu jucaţi la loto în parteneriat cu altcineva pentru că pot să apară discuţii puternice pe seama banilor şi a recuperării lor.
Un teanc de bârfe se vor isca în jurul dumneavoastră, pe care e bine să le risipiţi imediat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu