Horoscop Urania 19-25 iunie - Zodia Capricorn

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Săptămâna aceasta, Capricornii se confruntă de probleme legate de soţ sau soţie.
Pentru ei, ziua de 21 iunie reprezintă elementul principal al acestui an, comparabil doar cu propria lor aniversare. Soarele se află pe 21 iunie în casa a şaptea, în opoziţie cu Soarele lor care le tranşează cercul zodiacal în două registre, superior şi inferior, şi îi pune să treacă peste un prag nu prea uşor de trecut.
Săptămâna este, de asemenea, importantă pentru că Mercur intră în semnul Racului şi le dă Capricornilor incapacitatea de a gândi bine, firesc şi relaxat. Totul e închistat pentru ei, ascuns. Cei tineri vor face crize de personalitate bazate pe izolare, crize de muţenie, de singurătate. Aceştia se vor izola în lectură, în reverie, în vis, în somn, iar cei suficient de experimentaţi în acest sens, în transă.
Dar asta este o chestiune de conduită şi cu siguranţă că lucrurile se vor mai modifica.  Au de trecut pragul acestei săptămâni care nu este uşoară.
Cu Uranus în casa a patra, aceiaşi nativi mai au probleme legate de casă, de administrarea unui bun, cum ar fi o casă, teren, anexe gospodăreşti, o casă la munte sau altă locuinţă. Toţi cei care au mai multe posesiuni doresc acum să le vândă din considerente financiare, însă sfatul astrologului ar fi să nu facă acest lucru pentru că vor intra în complicaţii mari.VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Capricorn
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu