Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Fecioara

Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Fecioara Pasul Fortunei B1TV

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Săptămâna care vine le aduce Fecioarelor un aspect important şi de lungă durată. Acesta este legat de intrara Lunii Negre în casa a şaptea a parteneriatului. Aceşti nativi ar trebui să se aştepte la: probleme legate de contracte, tot felul de complicaţii cu implicarea sau nu a justiţiei, situţie ce va dura până al sfârşitul lunii martie 2011. Se anunţă o perioadă în care viaţa lor va fi pusă la încercare în segmentul conjugal, matrimonial. Fie o serie de căsătorii proiectate se amână sau nu se mai fac deloc pe fondul unor serii de conflicte, fie apar tot felul d conflicte care duc rapid la destrămarea căsniciei. Sunt posibile nişte divorţuri atât de rapide că nu mai apucă unul sau altul din soţi să plece de acasă. Despărţirile sunt bruşte, rapide, pe fondul unor conflicte scurte, sunt dicuţii bazate pe chestiuni concrete, de principiu, tranşate cu duritate de către partener care oferă celui născut în Fecioară opinia lui intransigentă.
Aceşti nativi încep, la rândul lor, să devină nişte parteneri incomozi. Sunt rigizi în opinie, intransigenţi, mai uscaţi sufleteşte, mai plictisiţi, iar întrega lor viaţa conjugală miroase a lehamite, astfel că, din această perioadă, dacă vor să menţină o relaţie, ar trebui şi ei să se schimbe, să devină conştienţi că nu sunt, din punct de vedere astrologic, un soţ sau o soţie ideală.
Sub semn conflictual sunt şi contractele. Foarte multe renunţări. Se pierd şanse, se desfac contracte, se anulează contracte care ar putea să le aducă un beneficiu, mai ales că, din august, Saturn ar putea să le aducă tot felul de pierderi. Bine ar fi să se procedeze cu mai multă înţelepciune, cu mai multă obiectivitate şi cu mai multă largheţe.
Momentul de lună plină de pe 26 iunie îi activează casa a cincea, viaţa fictivă, viaţa sentimentală, relaţiile cu copiii, creaţie şi creativitate.Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu