Horoscop Urania 19-25 iunie - Zodia Leu

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Pentru Lei, săptămâna viitoare este una amestecată. Vor avea parte de schimburi de idei, discuţii şi comentarii alături de prieteni, după care se vor cufunda în izolare, în tăcere, nu vor răspunde la telefon, nu vor dori să răspundă nici măcar la ”Bună ziua”, pentru că vor fi copleşiţi de noutăţi, evenimente, de viaţa lor şi de chestiuni de sănătate, fapte care vor fi accentuate mai ales în zilele de 24 şi 26 iunie. Pot fi îngrijoraţi, supăraţi sau să nu le mai ardă de nimic.
Din punct de vedere al sănătăţii fizice, se vor confrunta cu un răspuns organic la o chestiune afectivă, adică să fie atât de supăraţi încât organismul lor să reacţioneze, să nu mai accepte nici alimentele, nici medicamentele, să nu mai dorească decât izolare, linişte şi tăcere. Este un moment de suprasolicitare pentru Lei, urmat de unul de prăbuşire energetică. Sunt lezate mai multe segmente anatomice – abdomen superior, piele, regimul zahărului în organism – dar şi chestiunile psihice.
În ceea ce priveşte situaţia materială a nativilor din Leu, şi aceasta este destul de ambiguă, iar, dacă nu vor munci din greu este şi mai dificil, pentru că nu există loc de speculaţii. Zilele de 24 şi de 25 se caracterizează prin exultare, inflamare, reacţii inadecvate sau degringoladă exterioară.

VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Leu

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu