Horoscop Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Sagetator Pasul Fortunei B1TV

Horoscop Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Sagetator Pasul Fortunei B1TV

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 


Pentru cei născuţi în zodia Săgetătorului, intrarea Lunii Negre în zodia Peştilor în casa a patra în ziua de 28 iunie anunţă începerea unui lung şir de probleme care ţin de bani, de viaţa personală, de patrimoniu, de implicare în viaţa de familie, sau invers, de contestare a autorităţii personale.
Săgetătorii nu se vor mai împăca cu una cu două cu tot ceea ce se întâmplă în familie aşa cum au făcut-o până acum când spun familie mă refer la cei în vârstă, la părinţi, la cei care au exercitat până acum un control asupra lor. Nu este vorba despre relaţiile matrimoniale.
Tot timpul va fi cineva care va avea de comentat în mod negativ despre modul în care se poartă o rudă născută în Săgetător.
Nativii zodiei pot să aibă noroc la călătorii, la premii, la discuţii cu oameni importanţi, la excursii care au valoare de itinerar spiritual sau care au valoare de progres profesional.
Pot primi bani din intermedieri, din sponsorizări sau din concesii şi cadouri, ceea ce nu este rău, dar sumele vor fi  mai mici, iar banii vor fi obţinuţi cu mai multă greutate. Rămân în continuare marcajele legate de nume, renume, stare socială, dar lucrurile merg greu. 

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu