Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Berbec

Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Berbec

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail



BERBEC
În această săptămână, nativii din Berbec sunt dominaţi de dorinţa de aventură, de cunoştinţe şi de plăceri care ţin de corp, cum ar fi activităţile sportive, plimbările în natură, dar şi de suflet – o carte citită, un film. Jupiter în Balanţă şi Venus în Leu reprezintă o opoziţie bună, un moment aducător de şanse şi bucurie. Planeta Venus în Leu activează atitudini contradictorii.
Săptămâna 12-18 iunie aduce stres din partea prietenilor, dezamăgiri de la persoane în care aveaţi încredere, acestea fiind nişte situaţii pe care Berbecii nu le acceptă. Aşa se poate ajunge la ruperea unor relaţii sau, în cazuri mai puţin grave, la răcirea legăturilor de prietenie.
În ceea ce priveşte casa muncii, pentru berbeci se pune problema lucrului din greu. Se pot angaja în 2-3 activităţi, fie ele mici maşinaţiuni şi mişmaşuri care să îi pună în situaţia de a câştiga bani. Este, de asemenea, momentul propice pentru a o lua de la capăt, fie de a se specializa într-o meserie, fie de a avansa în cea deja practicată.
Berbecii au fost atât de speriaţi de criza financiară încât nu îşi doresc să se pună ei şi familia lor în situaţia de a suferi din punct de vedere financiar.
Problemele de sănătate sunt legate de abdomen, de partea digestivă. Poate fi vorba de o indigestie, de alimentaţie, de alergii, dar pot apărea şi „indigestii psihice” la alimente care vă amintesc de anumite persoane cu care, la un moment dat, v-aţi aflat în conflict. Este vorba, mai degrabă, de o surescitare a acestui sentiment.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu