Horoscop Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Varsator

Horoscop Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Varsator Pasul Fortunei B1TV



Cei născuţi în semnul Vărsătorului au scăpat de greul pe care l-au suportat atâtea luni. Pe 28 iunie, Luna Neagră iese din semnul lor astral şi îi lasă în pace ani mulţi şi buni de acum înainte. Au fost şubreziţi fizic şi psihic, cu poziţia socială ameninţată, au trecut prin furcile caudine, dar au scăpat de această încercare majoră.
Vărsătorii se vor simţi uşuaraţi, vor avea o stare de confort în propria lor piele. Lucrurile în privinţa sănătăţii se vor limpezi, şi nu este vorba despre vreun miracol. Ziua de 26 iunie ar trebui să fie excelentă din punct de vedere al sănătăţii şi vine în casa dumneavoastră cu radicalism în sens pozitiv.
Acum, Luna Neagră trebuie să stea şi ea pe cerul astral; nimeni nu scapă de Luna Neagră. Ea se va afla pentru Vărsător în casa banilor şi va aduce pericol de a fi păcăliţi, extorcaţi şi de a vă trezi cu tot felul de goluri în coşul zilnic sau în regimul înţelept de plăţi şi rate.
Zilele de 1 şi 3 iulie sunt oarecum antipatice pentru că vin cu stare de nemulţumire sau cu agravarea situaţiei financiare ori cu o alarmă interioară justificată, faţă de evenimentele care se produc pe plan naţional şi internaţional, ori care vă privesc pe dumneavoastră personal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu