Horoscop Urania 19-25 iunie - Zodia Berbec

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 
Pentru cei născuţi în zodia Berbecului, săptămâna viitoare aduce multe probleme legate de casă, familie, despre responsabilitate, implicare, sau despre răspundere târzie. Sunt două tipuri de răspundere care încep acum să graviteze în jurul celor născuţi în acest semn zodiacal. Mai întâi, legăturile din familia din care provin şi mai apoi legăturile cu familia pe care şi-au creat-o şi aici este vorba despre copii.
Nativii din Berbec încep să vadă cu alţi ochi tot ceea ce i-a ţinut până acum legaţi. În locul lor apar nişte elemente haotice care îi bulversează. Nu este linişte în sufletul lor. Multă tulburare, multă nereuşită, foarte mult stres, nimic din ce se întâmplă nu îi mulţumeşte. Este ca şi când ar încerca să facă ceva şi cineva le pune piedică. Au sentimentul că sunt o barcă pe valuri, că viaţa lor e pusă la încercare, că întreaga lor existenţă este contorsionată de o forţă străină care nu ţine seama deloc de voinţa lor.
Tot în această săptămână apar şi multe probleme legate de imaginea publică, de rost social. Unii dintre cei născuţi sub semnul Berbecului, mai ales cei care au depăşit vârsta de 45 de ani  sau 55 de ani încep să se gândească la un alt tip de viaţă, mai puţin implicat, cu mai puţină greutate socială, să fie mai puţin vizibili. Îşi doresc o viaţă mai retrasă, să fie propriii  lor stăpâni, să nu mai dea socoteală unor şiruri lungi de şefi şi şefişori, să satisfacă vanităţile, mândriile şi orgoliile lor.
Berbecii nu au timp să lupte. Pentru unii se poate vorbi despre o oboseală fizică la propriu, pentru alţii de oboseală psihică sau chiar de abandon în faţa greutăţilor.
Nici sănătatea nu este prea bună pentru Berbeci în această săptămână. Sunt în continuare la fel de importante şi de actuale problemele legate de digestie şi metabolism, de întregul aparat digestiv sau de organele găzduite de această parte inferioară a abdomenului. Pentru unii poate fi vorba de infecţii, de acutizări, de perforaţii care necesită o intervenţie chirurgicală sau un tratament foarte dur cu un risc iminent de operaţie. Mai mult decât toate, însă, este partea psihică, care le dă nativilor zodiei un spectru nefast al analizelor deloc vesele, mulţumitoare sau încurajatoare. Nu sunt firi care să abandoneze cu una cu două o luptă, dar, pentru moment, se poate vorbi de o pauză, de o anestezie a simţurilor. Strică rostul celor din jur cu stările lor discrepante. Uneori sunt vorbăreţi, alteori sunt taciturni.
Săptămâna este, în concluzie, una a problemelor personale. Este rost de atacuri sau abandon. Vor rămâne singuri pe baricadă din cauza trădărilor. Atenţie pentru cei care doresc să îşi păstreze puterea, că o serie de persoane care i-au susţinut urmează să îi părăsească.
VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Berbec

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu