Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Gemeni Pasul Fortunei B1TV

Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Gemeni Pasul Fortunei B1TV
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 


Celor născuţi în zodia Gemenilor vă dau o veste proastă. Începând cu 28 iunie, casa a zecea a dumneavostră, adică a rolului social, a valorificărilor meseriei, a numelui şi renumelui are parte de Luna Neagră. Astfel, în următoarele săptămâni veţi primi o veste despre de unde vi se trage răul, ce este în neregulă în viaţa dumneavostră şi ce trebuie să faceţi. Luaţi aminte la ceea ce vi se întâmplă, începând chiar fix cu ziua de 28 iunie, când Luna Neagră va începe să dea semnale. Zilele de 1 şi 2 iulie pot să fie semnificative printr-o anume transparenţă sufletească, puteţi să aveţi presimţiri, premoniţii. Începeţi să vă daţi seama că aţi avut dreptate. De ce să vă temeţi, de ce să vă pară rău, de ce să fugiţi sau de ce să vă implicaţi? Nu neapărat trebuie să vă gândiţi că vi de întâmplă lucruri rele, dar, această stare de premoniţie va continua şi în ziua de 3 iulie. Prin urmare, aveţi o situaţie destul de bună prin care să primiţi informaţii pe diferite căi. Apoi, ar trebui să reţineţi că între 1 şi 3 iulie, cele trei configuraţii astrale din Peşti rezonează cu cele trei posturi astrale din Rac, ceea ce vă transformă în nişte fiinţe foarte foarte sensibile, chiar poetice. Dar, despre poezie nu poate fi vorba în ziua de 26 iunie când pe axa banilor se aşează o formulă drastică, poate chiar implacabilă.
Se constată că nu ieşiţi dintr-o configuraţie financiară sau că nu reuşiţi să rezolvaţi în niciun fel o complicaţie în care sunt angrenaţi bani, mulţi bani. Fie unii se despart de nişte contracte şi proiecte, fie alţii dau bani înapoi, fie renunţă la ce şi-au propus, există o ipostază a radicalismului în toată această zi de 26 iunie sau în jurul datei de 26 iunie care vine cu întregul cortegiu de efecte şi de corelări. Venus este un aliat pe ceea ce înseamnă discuţii, parteneriat şi examene. Cei născuţi în Gemeni au noroc la tot felul de ipostaze pedagogice, cum ar verificări, examinări, trepte, examene, absolvire şi notare.
Atenţie la ceea ce înseamnă petreceri şi prietenie, nu vă risipiţi în prea multe beri, întrucât unii profită de dumneavoastră. Personalitatea profundă şi personalitatea mai puţin profundă a Gemenilor, aceea de suprafaţă, este supusă încercărilor unor relaţii exterioare. Unii, mai ales cei tineri vor fi flataţi că sunt căutaţi, că li se dă atenţie. Cei maturi, care au trecut prin astfel de experienţe, sunt mai reticenţi. Cu toţii însă trebuie să îşi vadă de viaţa lor, de drumul lor, şi să îşi drămuiască cât mai bine timpul liber pentru activităţi care să le aducă profit personal.
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu