Horoscop Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Capricorn

Horoscop Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Capricorn Pasul Fortunei B1TV

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail



Nativii din Capricorn se află în această săptămână în casa a şaptea a căsătoriilor, a relaţiilor matrimoniale, a afacerilor, a duşmanilor şi a proceselor.
Multe discuţii şi negocieri. Pe de altă parte, sunt obsedaţi de ideea de destin, de sens în viaţă. Odată cu ziua de 26 iunie se poate spune că o serie de lucruri devin mai importante, pentru că, cele două planete din Berbec, Uranus şi Jupiter, în casa a patra, influenţează pe de o parte relaţiile de familie, dar şi patrimoniul, averea, generând relaţii conflictuale atât spre casa a şaptea, a parteneriatului, cât şi în privinţa lor înşile. Multe chestiuni de principiu, de atitudine, de stil de viaţă se pun de acum încolo.  Unele ţin de o schimbare radicală şi profundă, altele ţin de o nevoie de reformare care a fost mereu ori de mult amânată.
Se poate vorbi, de asemenea, de o anumită disponibilitate financiară şi de cheltuieli inevitabile.
Ordinea interioară a acestor nativi începe şi ea să fie zdruncinată. Deocamdată, Saturn este în casa a noua şi le dă un soi de încredere, de luciditate în justiţie, învăţământ, biserică. Odată cu 1 septembrie, Saturn şi Marte vor intra în Balanţă şi îi vor duce pe Capricorni pe alte coordonate, pe alte paliere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu