Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Berbec Pasul Fortunei B1TV

Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Berbec  Pasul Fortunei B1TV
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 


Pentru cei născuţi în semnul Berbecului, săptămâna viitoare este la fel de complicată şi apăsătoare cum a fost şi cea anterioară. Apare o preocupare consistentă pentru bani, bunuri care provin de la familie sau din păstrarea unei averi care nu trebuie să fie segmentată, împărţită, divizată, risipită. Toţi cei născuţi sub semnul acestei zodii trăiesc convulsiv. În ansamblu, se poate vorbi de multă tulburare, multă nelinişte, de stare de angoasă, predispoziţie amplificată de Luna Neagră, care în ziua de 28 iunie intră în semnul Peştilor, ceea ce înseamnă că intră în casa necunoscutului şi a răscolirilor unor secvenţe de viaţă care nu prea au fost controlate şi conştientizate de aceşti nativi. Cei născuţi în zodia Berbecului trebuie să ţină cont de câteva lucruri.
În primul rând, nu mai sunt în formă ca altădată, mintea nu  mai merge la fel de bine şi multe zile de acum încolo vor avea perioade în care vor patina, astfel că trebuie să îşi întărească de pe acum trupul şi mintea, să mănânce bine, să ia medicamente şi să urmeze acele terapii care să nu permită niciunei boli să se agraveze, să îi ia pe sus şi să îi pună la pat.
Ar trebui să se domolească într-o serie de tendinţe personale cum ar fi inflamarea, enervarea gratuită, băgarea nasului acolo unde nu le fierbe oala. Sunt firi generoase, săritoare, entuziaste şi gata să ajute pe toată lumea, dar, de aici până la a se amesteca în treburile altora este un mic pas. Lăsaţi-i pe cer din jur să se descurce şi singuri, fiţi prezenţi atunci când este nevoie, este sfatul astrologului. Nu vă amestecaţi în destinul altora, pentru că veţi avea la rândul dumneavoastră de suferit. Protejaţi-vă sufletul şi mintea şi evitaţi momentele neplăcute.
Nu vă certaţi cu colegii de serviciu, nu vă certaţi cu vecinii şi, mai ales, nu vă certaţi cu soţul sau soţia.
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu