Horoscop Urania 19-25 iunie - Zodia Balanta

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Semnul Balanţei este împărţit săptămâna aceasta, ca şi în cazul altor zodii, sub semnul a două registre distincte. Mai întâi, este vorba despre o activitate mai intensă pe casa a noua. Este acolo unde se învaţă, acolo unde nativii pot să obţină diplome, certificate sau atestate. Sunt bine aspectate examenele, mai ales cele orale, dar şi tezele, mai ales cele în faza finală – masterat, doctorat.
Sfârşitul săptămânii le aduce Balanţelor un greu care ţine de casa a zecea ( a meseriei). Lucrurile sunt complicate pentru că Soarele şi Mercur aduc critici, astfel că nativii zodiei sunt puşi în discuţie şi sunt nevoiţi să se justifice. Li se pune la îndoială competenţa, li se pune la îndoială calitatea muncii, li se pune la îndoială  activitatea de ani de zile, ca şi cum nu ar fi făcut mai nimic.
Ar trebui să se aştepte la atacuri la persoană, la critici nejustificate, la fraze care nu sunt spuse întâmplător, ci sunt gândite dinainte de către cel care le rosteşte, special pentru a-i face să sufere. Dacă este vorba de un duşman, nativii din Balanţă ar trebui să ştie că acesta nu este unul singur, ci are în spate un întreg colectiv.
Trebuie să ţineţi cont că sunteţi urmăriţi, acuzaţi şi în următoarele săptămâni toate aceste lucuri se pot acutiza.
Relaţiile de muncă, parteneriale şi conjugale rămân negative, stresante, puternice, violente. Nativii vor fi dependenţi de ce vor alţii şi nu îşi vor putea impune punctul de vedere.

VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Balanta

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu