Horoscop Urania 19-25 iunie - Zodia Scorpion

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Pentru Scorpioni, a doua parte a săptămânii ar trebui să fie frumoasă, cu rezonanţă şi armonie,  aduse de Soare care intră într-un semn de apă.
Prima parte a săptămânii aduce discuţii şi tot felul de preocupări care pot culmina pe 25 iunie cu un conflict, cu o nemulţumire, o amendă sau o taxă pe care trebuie să o daţi, sau o serie de chestiuni care ţin de hârtii şi instituţii.
Partea a doua a săptămânii aduce o recuperare de imagine, o regăsire de sine, regândire a unui statut personal, o reechilibrare de sine.
Capitolul dialog este şi nu este bine aspectat. Până pe 25 iunie sunt destul de multe trasee astrale încurcate, aşa că aceşti nativi vor fi duri, rigizi, încurcaţi, încăpăţânaţi sau dau semne de obtuzitate. Unii nu vor să vadă realitatea, situaţie ce se schimbă după data de 25 iunie.
Aceşti nativi beneficiază de o renaştere, o reînviere a simţurilor extrasenzoriale, pe care le manifestă şi la nivel cultural şi care debutează cu ziua de 21 iunie.VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Scorpion
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu