Horoscop Urania 19-25 iunie - Zodia Fecioara

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Intrarea Soarelui şi a lui Mercur în casa prietenilor este de bun augur pentru Fecioare. De pe 21 vor beneficia de sfat, ajutor, susţinere morală din partea prietenilor şi a unor persoane importante. Este vorba despre apropierea de segmente de viaţă pe care şi le-au dorit – participarea la şedinte, reuniuni, congrese, să fie invitaţi să facă parte din structuri, societăţi, fundaţii, cluburi, adunări sau să fie în preajma unor oameni foarte importanţi.
Trebuie totuşi să ţină cont că aceste aspecte nu fac referire şi la aspectul afectiv şi să nu ia în serios sau să interpreteze greşit gesturile elegante şi politicoase. De câte ori o să li se strângă mâna doamnelor asta nu înseamnă că sunt declaraţii de dragoste sau de prietenie pe viaţă.
Riscul este ca, la foarte puţin timp după ce a intrat în contact cu respectivele persoane importante, oamenii să nu mai fie la fel de amabili, iar Feciorele trebuie să înţeleagă această bucăţică de fericire ca fiind una temporară. În ceea ce priveşte segmentul banilor, apar blocaje, neîncredere, punere în gardă. Casele astrale vorbesc pentru noi, astrologii, despre o chestiune de sănătate şi o chestiune psihică, a sistemului nervos, dar există şi şansa unei vindecări, în cazul în care este vorba despre un atac de cord sau afecţiuni ale sistemului cardiovascular. Depinde de vârstă. Cei tineri, cu adevărat s-au însănătoşit; probabil că nici nu a fost vorba despre o afecţiune profundă.
VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Fecioara

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu