Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Taur

Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Taur


Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail



TAUR
Pentru nativii din Taur se ridică probleme băneşti, dintre care unele sunt rezolvabile. Totuşi, multe dintre ele par să dea năvală, asemenea soldaţilor pe câmpul de luptă.
O zi mai specială este cea de 12 iunie, când Soarele şi Luna vorbesc despre călătorii şi bani sau despre nevoia unei chibzuieli a cheltuielilor în cazul în care vă aflaţi într-o călătorie.
Pentru cei care acasă este vorba despre tranzacţii şi negocieri care „ţopăie”, sunt caracterizate de inconstanţă.
Însă, Venus în casa Leului aduce bucurii din partea familiei. După perioade de reproşuri şi animozităţi, există, acum, timp şi pentru rezolvarea lor. De asemenea, pot apărea ajutoare neaşteptate care îi vor ajuta pe Tauri să îşi rezolve aceste probleme.
Interesantă este casa a cincea, care favorizează iubirea. Bărbaţii se vor îndrăgosti, chiar dacă sunt căsătoriţi. Dragostea poate fi păstrată în taină, sau împărtăşită. Şi femeile din Taur sunt iubite sau iubesc şi se pot autoaprecia gândind pozitiv despre ele.
Caracteristică nativilor din Taur în această perioadă este şi creativitatea, mai ales în cazul arhitecţilor, al designerilor sau al creatorilor pentru care nopţile vor sta sub semnul inspiraţiei.
Luna nouă în casa banilor pe 12 iunie le aduce Taurilor un ochi critic asupra finanţelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu