Horoscop Urania 19-25 iunie - Zodia Sagetator

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Prima parte a săptămânii este complicată pentru Săgetător, pentru că aduce nervozitate, indispoziţie intelectuală, chef de ceartă. Zilele de 24 şi 25 sunt cele mai grele deoarece Mercur tranzitează zodia lor.
A doua parte a săptămâni este mai armonioasă, cu Soarele şi Mercur în semnul Racului. Chiar dacă aduce unele probleme băneşti, această conjunctură lasă deoparte alte probleme mai grave. Săptămâna se caracterizează, de asemenea, printr-un succes intelectual, prestaţie de mare valoare, concretizare a unui talent prin participarea la un concurs sau spectacol.
Tinerii care doresc să se afirme şi nu pot sunt blocaţi, baraţi, iar cei în vârstă, deşi experimentaţi, sunt consideraţi nişte fiinţe cândva bune şi performante ajunse acum un ceas de firmă care stăSăgetătorii au senzaţia că li se închid toate uşile. Nu se pune problema de pensionari, ci, chiar şi în cazul tinerilor, felul cum se vorbeşte cu şi despre ei le dă un semnal că sunt scoşi de pe listă.
Aceleaşi planete vorbesc şi despre nişte excese verbale: vorbesc mult sau se exprimă trivial şi nu au de gând să se cenzureze. Este un fel de a trece prin ipostaze care nu îi pun în lumină favorbilă. Sfatul astrologului este să se cenzureze, să se tempereze şi să se gândească la felul în care vorbesc, la felul în care se adresează, la ce cuvinte rostesc sau chiar la intonaţie.VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Sagetator
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu