Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Fecioara

Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Fecioara

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail



FECIOARĂ
Fecioarele au parte de prezenţa Lunii abia pe 18 iunie, când acest astru le va da forţă, energie şi hărnicie.
Atenţie la riscurile majore la locul de muncă, a căror amploare nativii acestei zodii nu o cunosc din diferite motive. Fie că din punct de vedere ierarhic sunt inferiori, fie că sunt puşi la încercare, sunt testaţi de şefi sau de colgi prin tot felul de obstacole.
În această perioadă, pentru Fecioare se pot ivi tot felul de oferte care ţin de „ochiul Dracului” (bani necuveniţi). Acest aspect este deosebit de important dacă e vorba de carieră sau de viitor, mai ales în cazul celor tineri, care este bine să nu aibă încredere aproape în nimeni. Nu vă bazaţi pe străini, este sfatul astrologului.
De asemenea, este indicat ca Fecioarele să se ţină deoparte de şotii, intrigi sau farse şi să îşi vadă strict de problemele lor.
Din punct de vedere al sănătăţii, pot să apară disfuncţii de tipul sincopelor, leşinurilor sau ameţelilor, o serie de manifestări atât de neobişnuite încât îl fac până şi pe medic să se îndoiască.
Cei născuţi în Fecioară ar trebui să se protejeze, să nu facă excese, cum ar fi munca de dimineaţă până seara sau activităţile sportive practicate fără discernământ şi care îi pot duce la spital.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu