Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Gemeni

Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Gemeni

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail



GEMENI
Viaţa Gemenilor cunoaşte, în această săptămână, salturi şi coborâri. Li se închide o uşă, dar li se deschide o alta. Gemenii ştiu să facă ordine în viaţă, ştiu să fie convingători şi critici, coerenţi şi exacţi. Faptul că în cazul lor nu există subiectivitate îi face în săptămâna 12-18 iunie parteneri de negociere redutabili.
Prieteniile Gemenilor se bazează pe comunicare şi intimitate, fără prea mult efort din partea lor. În această perioadă, nativii zodiei sunt încântători, plini de umor, zâmbitori şi strălucitori. Venus le dă, totodată, orgoliu şi dorinţă de afirmare.
Atenţie la drumuri, deoarece există riscul unor derapaje la propriu, care pot declanşa accidente uşoare. Prea mult curaj şi prea multă încredere în sine pot fi cauza unor astfel de evenimente neplăcute.
Mesajele din partea familiei sunt divergente, iar concilierea în această perioadă nu este posibilă pentru nativii din Gemeni.
Pentru cei care lucrează în domenii publice care presupun discurs sau comunicare, sfatul astrologului este să fie temperaţi şi să nu facă mărturisiri. Prea multă sinceritate vulnerabilizează.
Prudenţă, discreţie şi măsură sunt recomandările acestei săptămâni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu