Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Rac Pasul Fortunei B1TV

Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Rac Pasul Fortunei B1TV
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Pentru cei născuţi în semnul Racului, ziua de 26 iunie este o zi importantă. Sunt parteneri prin Soare şi Lună în Capricorn la ceea ce se cheamă Lună plină. Un alt aspect important este acela care ţine de parteneriat, de relaţiile contractuale care, alături de cele conjugale, sunt puse pe tapet. În casa a şaptea se află şi sensul vieţii, ceea ce înseamnă că o serie de schimbări se pot opera. Unii nativi din acest semn zodiacal fie se sustrag de la o serie de activităţi sau încearcă să le reordoneze după alte principii, fie încearcă să se adapteze la o serie de condiţii care apar în viaţa lor şi îşi drămuiesc timpul, efortul, priceperea şi banii. Se poate discuta sau negocia tot ce ţine de demnitate, de rang. În acest sens, sunt vizate persoanele tinere sau încă tinere, cu vârste de până în 50 de ani, persoane care deţin un rang sau o funcţie de decizie. Aici lucrurile pot să fie blocate, întrerupte sau reconfigurate într-un anume fel.
Luna Neagră intră în casa a noua a ideilor şi idealurilor, a convingerilor religioase sau a preocupărilor superioare legate de minte, suflet, trup, conştiinţă. Nativii zodiei se pot aştepta la o serie de transformări interioare. Între 1 şi 3 iunie stelele favorabile dau o anumită nevoie de armonizare interioară şi de regăsire a unor valori pierdute sau de reaşezare a altor valori.
În această săptămână se mai arată o serie de cheltuieli băneşti, drumuri făcute cu greutate, împotriva voinţei, drumuri făcute cu stres, după multe discuţii, pe termen scurt, sub imperiul grabei sau în interesul altora.

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu