Urania 19-25 iunie - Zodia Varsator

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Pentru Vărsători există câteva zile bune din punct de vedere al comunicării, în care se pot exprima frumos, pot da reprezentaţii de teatru sau muzicale, când pot face dovada virtuozităţii şi a talentului, a interesului şi a implicării.
Pentru aceiaşi nativi, a doua parte a săptămânii nu mai este la fel de favorabilă. Se accentuează problemele de sănătate, în cazul celor care au afecţiuni ale pancreasului sau au un diabet deja instalat.
Se vor confrunta cu linguşiri pe care le acceptă în funcţie de logica situaţiei. S-ar putea să fie o corvoadă plăcută sau o activitate obositoare care să le mânânce timpul dar care, totodată, să îi amuze sau să le permită să îşi plătească o datorie morală.
Vor avea de înfruntat o rezonanţă confuză, discrepantă, în care multe lucruri nu ies, se produc amânări pe de o parte băneşti, pe de altă parte legate de comunicare şi învăţare. Înseamnă că aceşti nativi trebuie să mai aibă răbdare încă aproximativ două luni până când predispoziţia astrală va fi de aşa natură încât le va permite să fie mai informaţi. 
VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Varsator
Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu