Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Balanta si Scorpion

Horoscop Urania 12- 18 iunie - Zodia Balanta si Scorpion

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail


BALANŢĂ
O perioadă oscilantă pentru nativii din Balanţă. Soarele acestora primeşte impulsuri dinspre casa a cincea, dând peste cap diferite relaţii.
Casa a noua le răstoarnă anumite convingeri, astfel că Balanţele se pot dezice de anumite proiecte, în care până atunci crezuseră, sau de persoane pe care le-au iubit.
Combinaţia Lună neagră-Neptun anunţă trăiri negative, care sună atât a suferinţă, cât şi a greşeală. Mai multă luciditate le-ar permite să facă ordine în acest sens.
În relaţiile cu copiii, surprizele sunt multe şi neplăcute. De exemplu, se poate lua act de o modificare de statut social sau juridic, care îi implică pe copii şi care creează neplăceri nativilor zodiei. O săptămână plină de stres şi de nemulţumire. Prin urmare, cei din preajma Balanţelor ar trebui să îi lase în pace să îşi consume suferinţa.
Cei născuţi în Balanţă pot trăi în săptămâna 12-18 iunie altfel decât până acum, dar situaţia se va schimba. Nimic din ceea ce e frumos nu rezistă, însă situaţia va cunoaşte o redresare abia la toamnă.
În această perioadă, nativii zodiei trăiesc cum nu trebuie, gândesc cum nu trebuie, mânâncă cum nu trebuie. Din când în când, doar o aripă de prietenie le mai luminează existenţa.

SCORPION
Venus în casa a zecea este semn de bine sau foarte bine pentru Scorpioni, pe care îi paşte o avansare, o numire sau asumarea unor responsabilităţi în sens salutar.
Relaţiile de familie nu sunt tocmai bune. Pe de altă parte, se pot rezolva probleme financiare, cum ar fi, de exemplu, achitarea unui credit. Nu este vorba însă de sume mari.
Casa muncii favorizează hărnicia, chemarea sau solicitarea. Scorpionii sunt chemaţi să muncească suplimentar, deşi poate sunt pensionari sau angajaţi în altă parte, iar motivele solicitării ţin, în primul rând, de competenţă. Sunt oamenii potriviţi pentru acea ipostază. Nu este vorba nicidecum despre o angajare pe termen lung, ci mai mult de o chemare de tip S.O.S. la care vor răspunde.
În această perioadă, Scorpionii vor pune în prim plan dărnicia, solidaritatea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu