Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Scorpion

Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Scorpion Pasul Fortunei B1TV

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 


Pentru cei născuţi în zodia Scorpionului, intrarea Lunii Negre în zodia Peşilor în casa a cincea reprezintă o acutizare a problemelor sufleteşti, conflicte cu copiii, dacă aceştia sunt mari, conflicte degenerate şi care vorbesc despre disocieri familiale, financiare, morale, religioase sau legate de viaţa de familie.
Toţi Scorpionii vor începe să facă crize de gelozie, vor fi posesivi, imperativi, nemulţumiţi că nu primesc în schimb ceea ce construiesc în jurul unui personaj. Îşi caută alinarea sufletească în locuri precum biserica, într-o discuţie cu un preot sau în lecturi superioare, iar în perioada 1-3 iulie îşi pot recăpăta echilibrul interior prin meditare, reverie sau izolare, sau prin tot felul de practici menite să-i purifice.
Fie că sunt pictori, sculptori, artişti fotografi sau creatori de modă, nu contează, toate domeniile sunt bine reprezentate. Laude sau onor, cronici bune, presă bună, asta este tot ce vor avea parte nativii din Scorpion. Bărbaţii şi femeile născuţi în Scorpion trebuie să fie atenţi pentru că pot fi păcăliţi, iar dacă devin antipatici sau posesivi vor da apă la moară unor persoane din jur care vor profita şi vor încerca să trăiască mai lejer, mai altfel, sau chiar fără dumneavostră.

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu