Horoscop Urania 19-25 iunie - Zodia Taur

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

Pentru Tauri, săptămâna anunţă schimbări de comportament dar şi de impuls astral. Intrate în zodia Racului, Soarele şi Mercur vor fi două componente esenţiale pe capitolul comunicare. Nici pe departe de vorbărie, de voioşie. Taurii devin circumspecţi şi prudenţi, indiferenţi la vorbe şi chiar la provocare. Simt nevoia să se retragă singuri într-o meditaţie solitară.
Unii poate că au nevoie de sprijinul bisericii, alţii poate au nevoie de sprijinul psihologului sau al medicului sau al psihiatrului sau chiar al avocatului pentru a limpezi acest aspect tulbure din viaţa lor. Nu sunt lipsiţi de prieteni, dar există o ipostază a răcelii şi a indiferenţei, a unei singurătăţi pe care o realizează dincolo de toate relaţiile pe care le menţin uneori într-un chip agreabil şi onest. Vor vedea pe pielea lor ce înseamnă indiferenţa şi vor spune că fiecare moare pe limba lui.
Taurii îşi dau seama că e timpul să schimbe ceva în viaţa lor, dar, pentru aceasta, au nevoie să se liniştească, să se redreseze.
După 25 iunie, Mercur intră în semnul Racului, iar aceasta nu se referă strict la săptămâna în curs, ci la modificări care se vor resimţi în următoarele săptămâni.
După ce Mercur va intra în semnul Racului şi va fi alături de Soare, această predispoziţie către interiorizare se va accentua. Vor fi prioritare problemele legate de casă şi părinţi, sau drumurile şi dialogurile legate de recuperarea unor bunuri: o casă, o moştenire, un teren, sau de administrarea lor mai înţeleaptă faţă de până acum.
Pentru cei tineri se poate vorbi despre un joc ciudat între renunţare şi implicare într-o poveste de dragoste sau de renunţare la una veche şi implicare într-una nouă. Apare o stare de stângăcie, mai ales dacă este vorba de bărbaţi, care e bine să îşi vadă de treaba lor. Cei tineri nu vor ţine cont de sfat  şi se implică într-o serie de aventuri care nu sunt grave, dar bătătoresc sufletul, îl călesc şi nu într-o direcţie bună.
Lucruri interesante şi bune se vor petrece când Luna Neagră va părăsi Vărsătorul. Zilele de 24, 26 pot să le aducă stări de spirit care să le permită reconfigurări ale unor opţiuni de viaţă – statut social  - pe care vor să şi le adjudece sau vor să-l piardă şi îşi vor coordona viaţa în acest sens.
VEZI VIDEO Horoscop Urania 19-25 iunie Zodia Taur

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu