Horoscop Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Pesti

Horoscop saptamanal Urania 26 iunie- 02 iulie - Zodia Pesti Pasul Fortunei B1TV

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 


Luna Neagră intră pe 28 iunie în zodia Peştilor şi le aduce acestora probleme de sănătate, probleme psihice, probleme personale, necazuri, încurcături, acuzaţii, complicaţii, atacuri, unele fizice, altele verbale, tot felul de certuri personale.
Dintre toate, cred că cel mai important rămâne elementul sănătate. Cei născuţi în semnul Peştilor ar trebui să ia aminte bine, dar foarte bine, la faptul că, până pe 24 martie 2011, nu mai sunt în forma fizică pe care o ştiau. De aceea, este foarte important să îşi schimbe stilul de viaţă.
În 2011, în luna martie, vom trăi Marele An, cu şapte planete în zodia Peştilor, ceea ce înseamnă mare deschidere, mare vindecare, mare transfiguraţie, mare mântuire. E un canon pe care trebuie să înţeleagă aceşti nativi că trebuie să-l treacă, să-l suporte şi să-l rezolve.
Dar, ca orice drum dureros, are partea lui de succes, de încununare şi de călcare a răului. Poate ar trebui să se mândrească cu faptul că li se dă o astfel de condiţie astrală specială.
Începe o viaţă cumplită, specială, clocotitoare, dar frumoasă, extravagantă şi puternică, dinamică şi mântuitoare pentru aceşti nativi.
Cât priveşte săptămâna viitoare, pe plan personal, Luna plină se aşează pe casa sentimentelor. Luna va fi în Capricorn, Soarele în Leu şi aduce alinare fie acolo unde ei au fost lezaţi, fie nu au rezolvat o problemă. Ziua de 26 iunie aduce pe tapet, ca la o judecată finală, aceste sentimente şi trăiri şi îi obligă să se decidă. Între 1 şi 3 iulie, aceşti nativi vor trăi din plin tot ce înseamnă sentimente mai mult sau mai puţin nobile, mai mult sau mai puţin bune, dar cu siguranţă sincere, intense şi dinamice. Nu ştiu cât pot ierta, dar ştiu cât pot înţelege. Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu