Horoscop Urania Zodia Gemeni 18-24 septembrie

Pentru cei născuţi în semnul gemenilor săptămâna viitoare este importantă în răstimpul 21-23 septembrie pentru multitudinea de aspecte care le luminează casa a zecea. Pot să aibă succes, să fie lăudaţi, se pot produce tot felul de situaţii măgulitoare, agreabile, plăcute, reconfortante.

Cei născuţi în semnul Gemenilor fac acum figură bună de fiinţe care se pot adapta la nou, la surpriză, la inedit şi care au o anume dimensiune superioară, mentală, care explodează de-a dreptul în contexte nebănuite. Fac dovada imaginaţiilor, a versatilităţii, a disponibilităţii spre trăiri puternice şi intense, a capacităţii lor de a asimila sau de a reda un conţinut bogat, stufos de informaţii. Sunt în stare să se afirme, să-şi asume tot felul de riscuri, sunt în stare mai ales să ducă la bun sfârşit o serie de misiuni.

Astrele favorizează arta


Contextul este favorabil pentru tot ceea ce ţine de o dimensiune culturală, artistică, estetică, mediatică, justiţiară, religioasă sau de o anume dinamică pe care destinul le-a pregătit-o. E un moment de graţie, este un moment bun şi frumos, au protecţie, au ajutor, lucrurile pot să se petreacă pentru unii în cascadă sau în sfârşit în funcţie de vârste şi configuraţie astrală personală să ţină doar de o surpriză, dar aceea să fie esenţială.

Au de a face cu tranzite care îi impulsionează. Contextul astral îi mobilizează şi le dă foarte multă energie. Ziua de 23 septembrie, spre seară, când se construieşte şi momentul de Lună nouă, ori dimineaţa zilei de 24 septembrie, îi aduce în situaţia de a răspunde şi de a rezona în planuri afective personale. Soarele intră în casă a cincea, a sentimentelor, a poveştilor de dragoste şi accentuează dorinţa lor de parteneriat. Au nevoie uriaşă de a nu mai fi singuri, o dorinţă uriaşă de a fi iubiţi ori de a oferi dragoste, o nevoie uriaşă de a echilibra şi stabiliza relaţiile anterioare care s-au dat peste cap ori care s-au stricat.


Refac relaţiile compromise, se împacă cu prietenii uitaţi sau cu care s-au certat ori îşi aduc aminte că este bine să restabilească un echilibru acolo unde ei au comis o serie de exagerări sau acolo unde întregul context astral din alte momente ale anului 2010 i-a împins spre un mod de viaţă care a dus la ignorarea celor din jur sau la sacrificarea unei vieţi personale.

Aproape toţi nativii sunt animaţi de sentimente intense, puternice, fireşti, corecte, adecvate, chiar dacă este vorba de un sentiment intens, totuşi nu este vorba de exagerare sau de denaturare. O anume intuiţie a măsurii sau a pragului pe care îl sesizează şi pe care nu-l doresc să-l treacă reprezintă o mare protecţie din astral. Contextul nu îi împinge spre riscuri şi spre asumări absurde de situaţii care să le discrediteze imaginea şi să-i decredibilizeze în ochii iubitei, iubitului, în ochii copiilor. Interesantă rămâne şi relaţia cu copiii pentru aceşti nativi.

Aduce maturizare, aduce consolidare, aduce o anume echilibrare sufletească prin corespondentă directă, prin viu grai, prin dialogul sincer, necontrafăcut, ori dimpotrivă prin sedimentarea unor atitudini care acum îşi găsesc momentul potrivit pentru aplicabilitate, pentru iniţiativa, pentru determinare. Poate şi copiii sunt într-un moment favorabil şi în felul acesta se refac legăturile avariate dintre copiii şi părinţi, mai ales dacă copiii sunt la vârsta adolescenţei sau sunt în pragul tinereţii şi al asumării de răspunderi pe cont propriu şi s-au simţit la un moment dat constrânşi de rigiditatea educaţiei unor părinţi şi de mentalitatea acestora.

La un moment dat au înţeles şi ei justificarea părinţilor şi ca într-o adevărată negociere au cedat şi unii şi alţii şi au refăcut această punte.

Evenimente plăcute, dar mici probleme de sănătate
Situaţia astrală a săptămânii viitoare îi aduce în pragul de a trăi o serie de evenimente care să le facă plăcere, să îi mulţumească sufleteşte, să le dea aripi, să le dea senzaţia că sunt utili, să le dea chiar posibilitatea efectivă de a se înnoi, de a se transforma, de a se mobiliza. Mai complicată şi mai disonantă este casa a şasea. Pe de o parte se pot ivi în unele cazuri secvenţe neplăcute legate de sănătate sau de un disconfort trupesc-un guturai, o răceală, o gripă, o infecţie dentară, o vizită la stomatolog mai prelungită sau o infecţie undeva în organism care să le dea bătăi de cap.

Atenţie la tot ceea ce reprezintă un traumatism sau o rană în indiferent ce zonă a corpului. Ea se poate asocia cu infectare, cu abces sau chiar cu necesitatea unei mici intervenţii chirurgicale ori cu administrarea de medicamente drastice, ori de injecţii.

Apoi se poate vorbi de o disfuncţie endocrină şi de o serie de tulburări minore care apar în regimul hormonal. Sunt mai afectate femeile. Atenţie pentru femeile însărcinate, atenţie pentru femeile care dezvoltă o sarcină toxică, complicată, cu risc pentru corpul fizic, pentru cele care urmează un tratament pentru menţinerea sarcinii în parametrii normali sau pentru cele care se cunosc vinovate de un avort iminent.

Contextul este complicat şi sfârşitul săptămânii viitoare poate să se asocieze cu o problemă mai specială. Ar trebui să reţină că zilele de 21 şi 23 septembrie nu sunt chiar indicate pentru programarea unei naşteri, a unei cezariene sau pentru programarea unor intervenţii cu manevre destul de lezante pentru corpul lor fizic.

În egală măsură pentru o serie de persoane care suferă de infecţii care nu cedează la tratament săptămâna care vine poate să aducă o perioadă dezagreabilă prin faptul că un nou medicament pe care îl iau nu-şi face efectul şi astfel vor fi obligaţi să treacă la vechiul tratament. Alteori este vorba de o intoleranţă psihică, pur şi simplu nu mai suportă, se enervează că ceva trenează în organismul lor şi nu se rezolvă. Este bine să reţină că acest context astral doar agravează o stare dar nu o şi definitivează, nu o bate în cuie. În săptămâna următoare, adică după 25 septembrie aceste disfuncţii se atenuează şi vor reveni într-o zonă a normalităţii, mă rog dacă există normalitate în suferinţă, adică nu mai e vorba de o exacerbare, de o agravare, sau de o componentă mai mult sufletească, să fie exasperaţi, enervaţi, disperaţi, iritaţi sau speriaţi.

Nu daţi frâu liber acestor sentimente legate de trăirile trupeşti pentru că ele nu fac decât să amplifice ecoul bolii în sufletul dumneavoastră. Lăsaţi ca lucrurile să fie disociate, aveţi răbdare cu medicamentele după cum în egală măsură ar fi bine să aveţi răbdare şi cu medicul.

S-ar putea ca el să oscileze între două diagnostice, între două tratamente sau între două abordări terapeutice. Om este şi el, nu se poate hotărî, mai ales dacă boala dumneavoastră îi dă bătăi de cap prin felul atipic în care se manifestă. Aveţi răbdare să scăpaţi de acest context astral şi lucrurile vor intra curând în normalitate.
VEZI VIDEO PRIMA PAGINA 

BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu