Horoscop Urania Zodia Fecioara 18-24 septembrie

În ziua de 23 septembrie pentru cei născuţi în zodia Fecioarei se sfârşeşte o perioadă de protecţie care provine de la tranzitul Soarelui prin semnul lor zodiacal. Soarele va intra în casă a doua, a banilor, şi va aduce echilibrări financiare sau probleme bugetare care se rezolvă mai simplu, mai repede, mai bine, în principal pe baza unui ajutor, a unei cooperări, al unui parteneriat sau al unor gesturi care nu ţin de filantropie ci doar de o muncă sau de o colaborare sau de o idee şi de o soluţie.

Intervenţiile sunt posibile de-acum încolo, în orice moment, timp de o lună de zile. Concret însă pentru săptămâna viitoare, perioada 23-24 septembrie este interesantă pentru aceştia. Mai întâi pentru că aduce o chestiune de satisfacţie financiară, ba chiar de emancipare, de curaj, de inovaţie, de asumare de risc, de iniţiativă, nişte diligenţe pe care nu le-au făcut până acum, nişte evenimente pe care le acceptă sau pe care le provoacă, pentru care nu au avut energia, timpul sau convingerea interioară necesară.

Acum sunt determinaţi, hotărâţi, ba chiar sunt îmbrânciţi de soartă, în braţele unui parteneriat, al unui om, sau în faţa unei situaţii care le pune pe tapet o chestiune pe care n-o pot nici evita şi nici refuza, şi anume efort mult, muncă multă şi bani. Poate că nu pe măsură, dar nu au cum să refuze o ofertă bănească într-un moment de stres, să nu uităm că cei născuţi în semnul Fecioarei au trăit şi vor mai trăi încă momente de dezechilibru financiar

Acum este clipa favorabilă pentru a crea acele gesturi de pe urma cărora să vină banii. Consecinţele vor fi bune şi ele se vor manifesta pe deplin abia odată cu sfârşitul lunii ianuarie 2011. Prin urmare, ceea ce hotărăsc, ce decid, în ceea ce se implică acum, începând cu 23 septembrie până pe 22 octombrie, va avea un ecou favorabil la capitolul finanţe, buget, echilibrare, capacitate de a rezolva plăţi şi datorii începând cu anul viitor, adică întregul 2011.

Prin urmare, este vorba de gesturi şi de opţiuni cu bătaie lungă, o rază lungă de acţiune care vor avea impactul cel mai fericit, aş îndrăzni să spun greu de estimat şi de scontat, în această clipă cred că lucrul predominant pentru cei născuţi în semnul Fecioarei este stresul, grijă, munca, responsabilitatea, plictisul sau rutina care se aşează ca o realitate sufletească în viaţa lor de fiecare zi. Mai puţin se aşează, cred, speranţa şi convingerea că în ceea ce se implică ei acum va interveni un factor de succes financiar.

Nu cred acest lucru, nu se ambalează, nu se iluzionează şi probabil că nu-l cred nici pe astrolog, spun „e, astea sunt basme, deocamdată eu rămân cu munca şi cu oboseala”. Totuşi vor vedea că nimic nu este gratuit şi din modestia acestor tranzacţii sau activităţi va rezulta un câştig sau o echilibrare salvatoare pentru anul viitor. Credeţi-mă că aşa va fi, acceptaţi o serie de oferte şi acceptaţi toate riscurile sau necazurile care vor decurge ori cu care se va însoţi această activitate pe care trebuie să o onoraţi.

Moment favorabil parteneritelor


Parteneriatul este la cote maxime şi o ofertă de slujbă, de serviciu sau de integrare într-un colectiv, se poate produce între 21 şi 23 septembrie. Este un moment favorabil. Mai întâi veţi flataţi şi fericiţi, apoi veţi fi oarecum bucuroşi şi veţi spune „de ce nu”, apoi va interveni, cum spuneam, blazarea. Fie că în acest moment nu estimaţi câştigul, fie el nu vă este oferit ca argument principal pentru că nici aceia nu ştiu cum va evolua o situaţie.

Aş spune că ideea de câştig este discretă, este ţinută în surdină, nu este subliniată sau atenţie, în mod voit, nu vă este prezentată pentru a nu fi tentaţi să acceptaţi acea ofertă doar de dragul banilor. Probabil că mai contează şi nişte lucruri, şi anume o solidaritate de grup, o capacitate de sacrificiu, o fidelitate sau o anume onorabilitate care vă face eligibil.

Dintre trei, patru variante sunteţi cel pe care unii îi agreează, îi doresc în preajma lor, în colectivul lor şi ulterior se înţelege că îl vor ţine pe respectivul nativ din Fecioară sub observaţie, sub control, într-un târziu îi vor spune „ei, acum să vezi că vor începe să vină şi bani, sau stai să vezi că a fost un moment de probă, noi ne gândim să mărim cota, procentele, avantajul, beneficiul sau salariul”. De aceea, există o conjugare interesantă între muncă şi contract, între muncă şi ofertă, între parteneriat care pentru un moment s-ar putea să pară gratuit, s-ar putea să fie o corvoadă inutilă, s-ar putea să fie o responsabilitate în plus, încă una de care nu aveaţi nevoie şi pe care să o acceptaţi cu destul de multă strângere de inimă.

Se înţelege că există un sâmbure de adevăr în această atitudine. Nu spun că cei născuţi în zodia Fecioarei greşesc când se poartă aşa, pentru că asta este realitatea, nu au cum să intuiască, evident pentru că nu sunt foarte, foarte astrologi, dar cel care vă vorbeşte acum în postură de astrolog vede această parte nevăzută, vede substratul tăinuit şi vede desfăşurarea lui în timp, partea benefică.

Acum latura financiară se pune cu acuitate pe 23 şi 24 septembrie şi că aveţi şi că nu aveţi bani, şi că trebuie să-i daţi şi că nu trebuie să-i daţi, poate mai mult ca o chestiune de echilibrare pentru viitor, apoi mai există bazele astrale ale unor discuţii care nu sunt foarte principiale. Unii dintre nativi, mi-aş dori să fie tot mai puţini, cei care primesc observaţii răutăcioase, critici nedrepte, acuzaţii stupide şi care îndură crize de gelozie, la toate aceste provocări ale unui partener sau ale unui grup restrâns de oameni vor reacţiona şi ei pe măsură, într-un fel drastic, dur, lipsit de menajamente, uneori chiar lipsit de maniere.

Răspund cu aceeaşi monedă, destul de greu de acceptat şi suportat de către alţii. Este o perioadă în care se pot instala certuri, animozităţi, tăceri, ostilitate, fire retractară, atitudine lipsită de disponibilitate pentru negociere, dialog şi concesie.

VEZI VIDEO PRIMA PAGINA  




BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu