Horoscop Urania Zodia Varsator 4-10 septembrie

Horoscop Urania Zodia Varsator 4-10 septembrie
Pentru cei născuţi în zodia Vărsătorului, principalul lucru care sare în ochi astrologului este latura bună pe care oa duce prezenţa planetei Venus în casa a zecea a acestora. Începe un soi de noroc, de protecţii, de şanse nesperate care le poate schimba salutar modul de viaţă. Pot să fie prezenţi în momentul cel mai indicat pentru viaţa lor, pot să întâlnească oameni într-o clipă necesară şi să primească un ajutor providenţial. Pot să aibă presă bună, să fie lăudaţi, premiaţi sau să li se recunoască valoarea.

Mulţi care au fost nedreptăţiţi s-ar putea să primească înapoi tot ce au pierdut şi să intre în normalitate.

Sclipesc, scânteiază, sunt valoroşi în tot ceea ce fac, în tot ceea ce spun, în tot ceea ce iniţiază sau în toate determinările interioare.

Contextul astrologic le permite să scoată tot ce este mai bun din personalitatea lor, fie o pregătire într-un domeniu, fie un comportament uman neobişnuit dar admirabil. Reuşesc să facă lucruri de nădejde, valabile pe termen lung. Sunt avantajaţi cei mai în vârstă,cei care au depăşit 50 de ani. Ei sunt chemaţi să aibă un rol important într-un segment de viaţă care poată să ţină de pedagogie, justiţie sau o excelenţă a ideilor, şi atunci poate fi vorba de presă, literatură, politică, religie, sociologie etc.

Sunt avantajaţi cei care călătoresc, cei care se exprimă liber, cei care se exprimă public, cei care  pledează, justifică, discută sau învaţă pe alţii. Este un context cu totul si cu totul deosebit.

Mai puţin bună este ziua de  septembrie din punct de vedere financiar. Este momentul de lună nouă. Probabil că vor face cheltuieli sau probabil că vor fi puşi în situaţia de a face nişte plăţi şi să nu aibă chiar toţi banii. De aici o anume enervare şi o preocupare deosebită pentru a rezolva repede şi bine.

Vor rezolva, dar nu cred că atât de repede, probabil că toate aceste situaţii vor cunoaşte o pauză şi rezolvarea probabil va fi în ultima parte a lunii septembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu