Horoscop Urania Zodia Berbec 18-24 septembrie

Pentru cei care sunt născuţi în zodia Berbecului cea mai importantă perioadă a săptămânii viitoare începe în după amiaza zilei de 23 septembrie şi continuă apoi pe 24 şi 25 septembrie. Este vorba de un tranzit complicat, în primul rând prin intrarea Soarelui în zodia Balanţei, ceea ce înseamnă o opoziţie puternică la Soarele lor natal, ceea ce înseamnă o complicare a relaţiilor parteneriale, poate chiar şi al dialogului, al contractelor, al relaţiilor sociale, al conflictelor, al proceselor, al negocierilor.
 Apoi, reprezintă o încărcătură specială prin vocaţia pe care Luna în Berbec o are de a construi momentul de Lună Plină. Este Lună plină a Berbecilor, este singurul moment de peste an când sunt foarte, foarte încărcaţi energetic, dar asta nu înseamnă că este şi neapărat bine. Se poate vorbi de un exces, de un surplus de energie, de aici şi crize nervoase, stări de spirit exacerbate, neînţelegere, iritabilitate şi os tare de incompatibilitate cu tot şi toate. Cu toată lumea sau cu toate ideile, cu toate situaţiile.

Conflict interior

La un moment dat în ziua de 24 septembrie unii dintre Berbeci vor intra în contradicţie cu propria lor persoană şi cu propriile interese acţionând pe dos, luând decizii greşite, neinspirate, în totală neconcordanţă cu viaţa şi activitatea lor, cu modul de trai, cu sănătatea, cu banii, cu răspunderea sau cu întregul context interior afectiv.

Vor fi nemulţumiţi şi revoltaţi, vor dori să remedieze această stare, într-un anume chip vor dori să se echilibreze, dar tot ceea ce vor face va fi rezultatul unei neînţelegeri, unei înţelegeri eronate a unei exacerbări a unui egoism sau al unui egotism, nu înseamnă acelaşi lucru cele două ipostaze, şi de aici o anume implicare în situaţii riscante. Nu se poate vorbi pe 23 şi 24 septembrie de înţelepciune, de prudenţă, de temperanţă, de gândire aşezată şi logică, de rezonabilitate, de responsabilitate. Totul este dat peste cap şi compromis. Sunt zile în care e bine să stea acasă, să nu se certe, să nu vorbească, să nu aibă iniţiativa.

Drăcuşorul o să-i împingă pe unii că începând din seara zilei de 22 septembrie, când acest vânt cosmic care pregăteşte momentul de Lună plină să-i pună pe frigare şi să înceapă să aibă tot felul de idei care mai de care mai năstruşnice. Să se apuce să rezolve conflicte nerezolvate, să se apuce să se împace cu cineva, momentul este prost şi pentru ceartă şi pentru împăcare, este prost şi pentru o demisie, este prost pentru orice fel de iniţiativă.
Bărbaţii devin agresivi

Pe bărbaţi contextul îi vulnerabilizează, îi face agresivi, fizic, verbal, de aici scene de violenţă şi conflicte care pot să sfârşească la poliţie, la tribunal sau la spital. Este bine de asemenea ca aceşti nativi să fie foarte atenţi cu tot ceea ce fac chiar în cadrul unui spaţiu restrâns al locuinţei, şi tot ceea ce decid în această perioadă cu privire la activităţile gospodăreşti. Îi sfătuiesc să nu facă curat, să nu mute dulapuri, să nu facă modificări la sistemul electric, să nu schimbe becuri, să nu facă o serie de deplasări în afara casei. Sunt total neindicate toate activităţile practice, concrete.

Vor spune dacă „stau acasă măcar să repar acoperişul, coşul, sau să schimb cine ştie ce antenă pe balcon”. Toate acestea acţiuni se asociază cu risc pentru corpul fizic sau cu risc pentru utilaje, instalaţii sau aparatură. Le vor strica pe acelea. Nu sunt în formă, nu înţeleg nimic din ceea ce apare în faţa lor ca o realitate, altfel obiectivă. Vor trage concluzii eronate cu privire la orice fel de disfuncţie care le iese în cale. Că este o disfuncţie organizatorică sau că este una funcţională, de fiecare dată vor da o interpretare şi o explicaţie care nu are nici un fel de legătură cu realitatea.
Sfatul astrologului

De aceea, este mai bine să nu încerce nici să intervină, nici să repare, cel mai bine este să ignore totul. Luaţi-vă 48 de ore de respiro, de răgaz, de vacanţă, faceţi de mâncare până pe 23 septembrie ca să nu fiţi obligaţi să umblaţi cu focul, să nu accesaţi cuptorul sau aragazul şi tot felul de alte utilaje care lucrează cu foc. De la foc, de la căldură, de la relaţia cu această componentă termică din punct de vedere astral pot să provină tot felul de accidente casnice, domestice sau unele chiar rutiere. Îmi pare rău să accentuez faptul că planeta Marte, guvernatorul Berbecilor, şi planeta Venus se află în casă a opta, de data aceasta abordăm o altă secvenţă de viaţă şi activitate, este vorba de casa accidentelor majore cu risc însemnat pe corpul fizic, este vorba de zodia Scorpionului, şi în fine acum trebuie să recunoaştem, chiar dacă nu vă face plăcere, că este vorba chiar de casa morţii.

Prin urmare, feriţi-vă de tot ceea ce presupune un alt tip de risc asumat, altul decât inventariat de noi până acum, cum ar fi: ingerarea de substanţe toxice din greşeală, exagerarea de medicamente sau cum ar fi efectuarea de analize, efectuarea de anestezii şi de intervenţii chirurgicale care presupun un risc uriaş, nescontat, neestimat şi imposibil de anticipat atât de către dumneavoastră cât şi de medic, prin urmare păziţi-vă în toată această perioadă trupul, păziţi-vă şi mintea de tot felul de exagerări şi impulsuri nefericite ca să nu vă certaţi cu cei cu care nu aveţi de altfel nici un fel de interes să vă puneţi rău. Vulnerabilitate

Lucrurile se complică între 21 şi 23 septembrie de aşa natură încât în momentul când vine acest moment de Lună plină sunteţi gata pregătiţi, gata încărcaţi, gata de explozie. Vă veţi întreba ce se petrece între 21 şi 23 septembrie, este vorba de tranzitul Lunii prin casa a 12, complicată tare de tot pentru dumneavoastră. Luna se combină cu Luna Neagră cu Jupiter şi cu Ificaţ în aşa fel încât nu sunteţi în formă psihică, sufletească, afectivă şi emoţională. Totul este şi aici disproporţionat, dilatat, exacerbat. Ura e puternică, simpatia este debordantă şi nimic din ceea ce vă trece prin minte sau prin inimă nu este potolit, totul este clocotitor, totul este dilatat şi totul este perceput într-un chip lipsit de rezonabilitate. Nu aveţi măsură în nimic din ceea ce faceţi, primiţi, trăiţi ori simţiţi.

Sănătate şubredă

Acum ar trebui să folosesc un cuvânt lipsit de eleganţă, să zic, vasca, opoziţia între Luna Neagră şi Mercur care se află pe casa sănătăţii, a bolilor de fiecare zi şi a bolilor lungi, şi care vă afectează în principal dialogul, capacitatea de exprimare, de înţelegere şi de dialog, mai ales cu medicul.

Vă doare ceva, suferiţi, dar felul în care le relataţi această afecţiune face de neînţeles respectivul simptom pentru medic sau induceţi pe medic într-un alt tip de gândire de analiză şi îl conduceţi în mod eronat spre o altă decizie terapeutică pentru că vă pierdeţi în detalii sau exageraţi anume simptome şi minimalizaţi altele esenţiale. De aceea, este vorba mai mult de o spaimă şi de o latură mai mult subiectivă a acestor trăiri organice care vă transformă într-un pacient dificil, care nu se cunoaşte pe sine, şi care în felul acesta derutează cadrul medical cu care dialoghează.

Este o componentă puternică care vine pe segmentul vulnerabilizării trupului şi spiritului, care poate să provoace tot felul de crize şi modificări ale stării de sănătate, de la mai multe case decât la una singură. Sunt, practic, implicate cinci case importante care vă pot transforma într-o fiinţă care la un moment dat să aibă nevoie să fie ajutată, deşi refuză, care are nevoie să fie înţeleasă, deşi nu creează cadrul potrivit, o persoană care îşi face singură rău sau într-o fiinţă care suferă în singurătate, fără să poată să iasă la liman mai ales din punct de vedere al gândirii, raţiunea este tulburată de tot felul de factori care pot fi mărunţi la un moment dat, pot fi depăşiţi, poate că săptămâna nu este chiar atât de catastrofală sau chiar atât de grea pe cât am conturat-o noi, deşi pentru unele persoane s-ar putea să capete şi o doză de risc sporit. Acum pentru a evita toate aceste riscuri este bine să vă temperaţi, să vă cenzuraţi şi să vă induceţi o stare de somn.

Este foarte bine să staţi în pat, să nu vorbiţi, să nu călătoriţi, să nu munciţi, să nu activaţi, să nu aveţi iniţiativa. O stare de amorţire este lucrul cel mai indicat, de altfel este o tehnică yoghină şi pentru cei care au cunoştinţe în domeniu, deja cred că mintea i-a dus spre acest tip de coordonare a sufletului lor, a minţii şi a trupului.
VEZI VIDEO PRIMA PAGINA 

BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu