Horoscop Urania Zodia Varsator 18-24 septembrie 2010

VĂRSĂTOR
Pentru cei născuţi în semnul Vărsătorului săptămâna viitoare se anunţă interesantă pentru că soarele va intra în casă a noua, semnul Balanţei, realizând o armonie atât cu soarele lor natal cât şi cu cele două planete în tranzit, Neptun şi Kiron. Aceşti nativi vor începe să fie mai subtili decât au fost în alte dăţi, mai deştepţi, mai inteligenţi, încep să fie superiori lor înşişi, încep să se depăşească pe ei înşişi, încep să fie performanţi cum nu au fost demult, încep să fie remarcabili cu nu au fost, poate, niciodată.

Aboneaza-te la Horoscop URANIA Horoscop saptamanal prin e-mail 

E un moment al succesului, al afirmării, mai ales în planul inteligenţei, intuiţiei, al mecanismelor de gândire, al capacităţii punerii în practică al unor proiecte, geniale pe hârtie sau în intenţionalitatea lor dar până nu demult carenţiale la capitolul transpunere în practică şi materializare. Acum lucrurile ţin de şoc, de progres, de surpriză, de inedit, de oportunitate inteligent valorificată, de noroc chior, de baftă, cum vreţi să îi spuneţi. Lucrurile încep să capete o dimensiune bună, un potenţial straşnic care nu poate să fie deloc amânat, abătut, compromis sau contracarat. E un drum deschis pe care pornesc foarte mulţi vărsători. Sunt avantajaţi cei maturi, ce în vârstă.

Moment astral potrivit

Acum, mai apare un detaliu. Sigur poate că pentru unii o să pară uşor aureolat de un surâs, şi anume faptul că acest tranzit poate să fie bun şi poate să fie valorificat şi de vărsătorii foarte în vârstă. De aceea unii vor zice “dacă sunt atât de în vârstă, ce le mai oferă societatea, ce li se poate întâmpla astfel încât brusc să strălucească?”.

Nu vă miraţi şi nu puneţi întrebări, când e vorba de vărsători totul este posibil. Pot să dea curs unor proiecte şi planuri care au aşteptat, iată, momentul astral potrivit, care au aşteptat fie o însănătoşire trupească, fie o învigorare sufletească, fie o debarasare de tot felul de angarale familiale sau de tot felul de obligaţii sociale pe fondul unei risipiri de tot felul de probleme, de înnegurări, de stringenţe sau de lipsuri, iată, Vărsătorii încep acum să găsească timp pentru ei înşişi, pentru aceste proiecte, pentru viaţa lor, pentru dimensiunea lor interioară.

Uneori se pune problema de acumulare, chiar şi la vârsta a treia, uneori se pune problema de exerciţiu, de rafinament sau de revalorificare a unor calităţi care au fost cam lăsate de izbelişte, nevalorificate, necontrolate ori chiar neidentificate.

Unii dintre vărsători vor avea surpriza să-şi descopere tot felul de talente şi abilităţi, se vor miră cât de mine pot să mânuiască un aparat, cum se descurcă cu calculatorul, cât de bine se fac faţă într-o ipostază în care aveau impresia că vor fi stingheri, neperformanţi sau chiar lipsiţi de orice fel de talent, de înclinaţie şi de abilitate. De aceea, aceste succese ca şi confruntarea cu propria lor capacitate deosebită, la parametric înalţi, îi face să abordeze repede, uşor, cu plăcere orice fel de subiect, orice tentativă şi orice fel de demers. Sunt ambiţioşi, sunt vanitoşi şi s-ar putea să fie unii criticaţi sau să fie ironizaţi, dar de data asta puţin le pasă, nu au, nu văd, nu înţeleg, nu răspund, ei sunt trup şi suflet în altă parte.

Probleme băneşti

Perioada 21-23 septembrie, legată de tranzitul Lunii prin zodiac Peştilor, pune probleme băneşti dar nu proaste. Pot să vină bani, să se creeze nişte angajamente ferme care vor fi onorate, nu sunt vorbe în vânt, pot să se obţină nişte bani dintr-un dialog mai rigid, să someze ei ori să fie în postura să pună piciorul în prag ca să-şi obţină nişte bani. Problema este că vor trebui să facă nişte drumuri pe la nişte instituţii, să facă nişte gesturi plicticoase, hârtii, cereri, memorii, dosare, înregistrare, explicare, înscriere în audienţă ş.a.m.d.. După ce vor trece de aceste corvezi, vor reuşi să obţină nişte bani care li se cuvin sau să obţină nişte recalculări ori nişte remedieri ale unor erori care au fost făcute şi care i-au costat bani la un moment dat. Acum toate aceste deficienţe se repară, se revizuiesc, şi au în felul acesta posibilitatea să mai marcheze un punct esenţial în viaţa lor de fiecare zi, debarasându-se şi de povara acestor griji.
VEZI VIDEO PRIMA PAGINA  

BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu