Horoscop Urania Zodia Balanta 18-24 septembrie

Pentru cei născuţi în zodia Balanţei, ziua de 23 septembrie aduce un eveniment fericit. Soarele intră în segmentul lor natal şi începe să le aducă protecţie. Vor fi mai sănătoşi, mai voioşi, mai optimişti, mai în formă, mai încrezători, mai norocoşi, mai favorizaţi de soartă în general şi mai împăcaţi cu ei înşişi în particular.

Soarele le va aduce tot felul de contexte favorabile pe care, bănuiesc că vor avea intuiţia, inteligenţa şi responsabilitatea să şi le asume şi cărora să le dea curs. Deocamdată săptămâna se mai asociază cu un eveniment important pentru ei. Mai întâi, între 21 şi 23 septembrie, luna tranzitând casa sănătăţii le aduce o serie de înseninări, o serie de sfaturi bune sau o serie de gesturi care vor fi reflexul unei meditaţii, unei lecturi sau unei conduite pe care o schimbă în viaţa lor de fiecare zi. Poate nu se mai enervează atât, poate îşi schimbă alimentaţia, ţin un regim, iau un medicament sau îşi schimbă mentalitatea într-un chip foarte adecvat. Apoi este vorba de o anume împăcare cu sine şi de o anume liniştire, dar nu un soi de liniştire iresponsabilă pe ideea nu îmi pasă cât de greu o duc şi ce vremuri vin lasă că m-oi descurca eu. 


Satisfacţii profesionale şi tensiuni familiale

Dimpotrivă există motive temeinice de satisfacţie sau de reechilibrare pe fondul unor dialoguri, unor veşti, unor sfaturi, unor consultări sau a unor parteneriate. Se poate realiza ceva la locul de muncă, se poate îmbunătăţi un detaliu de muncă sau întregul context în care muncesc.

Să aibă parte de satisfacţie profesională, să fie mutaţi într-un loc în care au o altă deschidere, să câştige un ban în plus sau să găsească o formulă inteligentă de a rezolva spaţiul în care muncesc, activează şi îşi primesc salarizarea.

Pe 23 septembrie, luna în berbec le aduce o serie de confruntări care ţin de partener, de un contract, de o chestiune care trebuie pusă în termeni juridici, Mai întâi se vor enerva fie pe soţ sau soţie. Apoi se vor enerva pe secvenţa care le oferă o răsturnare a unor detalii dintr-un contract. O serie de puncte stipulate nu mai sunt valabile.

Ele trebuiesc renegociate şi modificate, lucru care îi scoate din sărite. Pare un pic abuz sau poate chiar este un abuz, o nedreptate. Apoi o serie de persoane ridică tot felul de pretenţii într-o relaţie de colaborare care iarăşi îi nemulţumeşte dar există saturn care îi atenuează în reacţii sau le dă o anume temeritate.

Încep să fie ori curajoşi ori cu anume responsabilitate şi cu argumente temeinice ori dimpotrivă devin retractili şi atunci în prudenţa şi spaima lor de a nu greşi reuşesc să protejeze şi să conserve ceva ce trebuie păstrat şi până acum şi care în viitor are un potenţial de dezvoltare, deci nu trebuie ciobit şi alterat şi modificat.

Reacţii diverse

Nu toate gândurile sunt bune, nu toate reacţiile sunt pozitive, este bine să se ferească de enervare, de stres şi de prima reacţie. Număraţi, nu până la zece, număraţi aşa până pe la 750, până la 1312, număraţi până când obosiţi pentru că în acest fel numărarea are o funcţie extraordinară de calmare a unor reacţii organice. Se reactivează de pe scoarţa cerebrală alte locuri, alţi lobi şi alţi centrii în aşa fel încât adrenalină care a ţâşnit în primul moment la auzul unei oferte sau la auzul unei afirmaţii începe să se tempereze.

O serie de gesturi pot să fie mai bine controlate. După ce numără omul mult şi bine începe să găsească în el şi disponibilitatea sau energia necesară pentru a gândi, medita, disocia, cântări şi hotărî cu calm. Rămâne valabil avertismentul pe care l-am formulat şi săptămâna trecută cu privire la riscul de a fi furaţi şi păcăliţi la piaţă, magazin sau în contextul oricărei cumpărături după cum există şi riscul de a fi înşelaţi într-o negociere, într-o estimare care nu mai ţine de competenţa lor.

Investiţii

Doresc să cumpere o maşină sau o casă, ar trebui să se sfătuiască cu cineva, cu un evaluator, cu un expert sau cu o persoană care este specialistă în domeniu şi care să emită o observaţie pertinentă. Probabil că undeva există o carenţă de informaţie care îi face vulnerabili în faţa unei vânzări, unei cumpărări, unei închirieri, unei tranzacţii de orice fel. Nu vă hazardaţi. Reţineţi că din punct de vedere personal săptămâna începe să fie bună, favorabilă, calmă şi protectivă, chiar dacă o serie de zile din acest răstimp pe care l-am analizat sunt mai tulburi sau mai complicate.
VEZI VIDEO PRIMA PAGINA  



BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu