Horoscop Urania Zodia Sagetator 18-24 septembrie

O perioadă frumoasă şi interesantă se anunţă şi pentru cei născuţi în săgetător care vor avea parte de o uriaşă susţinere de la persoane importante cu funcţii, cu rang, cu nume, cu autoritate, cu demnitate sau cu celebritate. Aceste persoane îşi pot pune obrazul pentru ei. Îi pot ajuta. Le pot întinde o mână de ajutor în momentul esenţial. Pot gira pentru ei. Îi pot recomanda sau îi pot întări în convingerile lor în aşa fel încât în locul unde activează ei să se afirme că nişte fiinţe demne de laude şi de preţuire.

Beneficiază de consiliere adecvată, de intervenţie determinantă sau chiar de o anume disponibilitate către justiţie, echitate şi normalitate din partea unor oameni care nu sunt neapărat prieteni, nu sunt legaţi de săgetător prin relaţii de amiciţie. Sunt nişte persoane străine, au o postură oficială dar se poartă cu înţelegere ca şi cum ar fi prieteni, cu omenie sau cu foarte multă justeţe. Spiritul de dreptate începe să guverneze de acum încolo, pentru o lună, pentru aceşti nativi. În măsura în care soarele, în perioada următoare, va face şi o conjuncţie deosebită cu saturn, aceşti nativi vor beneficia de întâlniri cu oameni cu rang înalt, de afirmare prin intermediul acestora, prin parteneriat cu cei pe care îi cunosc, care le identifică o serie de calităţi, vocaţii sau care intuiesc în ei un potenţial de dezvoltare, evident dacă aceştia sunt mai tineri.

Relaţii de bun augur

Toate ipostazele relaţionale sunt favorabile. Un moment deosebit care poate să semene cu o cumpănă, dar nu în sensul rău ci în sensul unei ipostaze de placă turnantă, ca şi cum brusc se răsuceşte cheia într-un mecanism complicat social ori profesional şi care începe să modifice, să răstoarne şi să transforme existenţa unui nativ din săgetător din ceva monoton, banal sau secundar, în ceva de prim rang, valoros, important sau care să dea roade pe termen lung, cel puţin doi ani şi jumătate.

La capitolul viaţă de familie ori casă, locuinţă şi gospodărie, zilele de 21 şi 23 sunt favorabile. Se simt bine, sunt fericiţi, sunt bucuroşi dacă s-au mutat, au făcut curăţenie, au cumpărat obiecte noi, au făcut transfer de obiecte dintr-o locuinţă într-alta, au reuşit să şi-o amenajeze nouă locuinţă într-un chip ergonomic, frumos sau elegant, reuşesc să vândă, să tranzacţioneze ori să câştige bani din uzul fruct, închirieri sau tot felul de despărţăminte de proprietate.

Luna aduce bucurii sau lovituri financiare

Cei născuţi în semnul săgetătorului vor avea însă o zi agitată, este vorba în principal de 24 septembrie, dar perioada poate să înceapă şi în după-amiaza zilei de 23 septembrie şi cu întregul cortegiu de consecinţe până pe 25.

Luna retranzitează în acest răstimp casa a cincea a poveştilor de dragoste, a bucuriilor, a satisfacţiilor sau a loviturilor financiare, a speculaţiilor, care pot să îi îmbogăţească. Depinde unde trăiesc, cum activează şi ce gânduri au sau ce viaţă şi activitate. Unii într-adevăr pot să câştige dintr-o astfel de speculaţie, dintr-o lovitură de graţie sau dintr-un ajutor cu totul deosebit, esenţial, salvator. Alţii pot să aibă parte de aventuri, cunoştinţe, de tot felul de trăiri intense.

În sfârşit cei care trăiesc mai modest şi care nu jonglează cu sume mari de bani sau care nu mai sunt la vârsta trăirii lor pătimaşe se pot bucura de o masă bogată, de o seară frumoasă, de o vecinătate agreabilă, de tot felul de bucurii şi ale spiritului cum ar fi o carte bună, o muzică, o plimbare, o excursie, o descoperire, un dialog interesant, un schimb de idei avantajos sau tot felul de ipostaze favorabile lor.

Să îşi cumpere un lucru care să le facă plăcere, nu neapărat util ci unul pe care şi-l doreau. Bune, intense şi speciale sunt şi relaţiile cu copii, poate un pic încordate, poate conturate într-un anume fel mai intempestiv. Săgetătorii se zbârlesc în postură de părinţi la ce fac, cum gândesc şi ce decid copii lor.

Schimbul de cuvinte este pe măsură dar atitudinea este până la urmă înţeleaptă. O să impună nişte reguli, o să ridice nişte observaţii uneori poate formulate drastic sau într-un fel atât de categoric încât copii vor ceda. Reuşesc să îi intimideze pe aceia, să îi domine, să îi controleze, să îi convingă şi în felul acesta să se restabilească relaţia firească de anume superioritate a părinţilor.
VEZI VIDEO PRIMA PAGINA  


BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu