Horoscop Urania Zodia Pesti 4-10 septembrie

Horoscop Urania Zodia Pesti 4-10 septembrie
Nu ştiu ce vi se poate întâmpla în ziua de 8 septembrie, dar sigur vi se întâmplă ceva. În principal contextul astral ne trimite cu gândul către relaţiile parteneriale. Luna Nouă aduce o schimbare de statut. Fie cunoaşteţi pe cineva şi, din acel moment, relaţia partenerială începe să se construiască fie aţi cunoscut mai de mult o persoană şi lucrurile au mers binişor şi pe 8 septembrie relaţia se consolidează, se consfinţeşte, este o relaţie în unitate. Unii se pot căsători, alţii pot să înceapă să trăiască o relaţie cvsimatrimonială, adică nu legalizată ci doar consfinţită de voinţa celor doi, de dragoste şi de acceptarea celor din jur.

Pentru o altă categorie de Peşti, pe data de 8 septembrie se poate pune punct unui lung proces care a însemnat destrămarea unei relaţii care s-a stricat şi s-a ajuns la o anume eliberare. Nu este vorba de conflict ci de un final care încheie o secvenţă de viaţă destul de lungă. Poate fi vorba şi de o hotărâre de divorţ, de o hotărâre în plan civil care vine de la instanţe şi care pun capăt unui parteneriat care poate fi de orice fel.

În egală măsură pot să înceapă lucruri noi. Este o etapă-cheie importantă pentru aceşti nativi.

Jupiter intră începând cu 9 septembrie în zodia Peştilor şi începe să creeze efecte bune. Începe încetişor, cu efecte blânde, care nu vor fi simţite imediat. Jupiter este un vestitor, un creator de situaţii şi de contexte favorabile sau creează  premisele unei intuiţii. Mai mult, le permite Peştilor să intuiască, să viseze, să construiască aşa, în mare, castele, nici măcar din cărţi de joc. Abia după ce vor intra în mişcare directă, Jupiter îşi va manifesta întreaga forţă.

Din păcate, mişcarea va fi din nou rapidă şi asemănătoare cu cea din primăvară, adică ameţitoare. Dar, pentru că aţi trăit deja lecţia, trebuie să începeţi să vă înarmaţi cu toate argumentele necesare pentru ca în momentele în care Jupiter se va afla în mişcare directă să extrageţi şi dumneavoastră tot potenţialul favorabil de partea dumneavoastră.

Jupiter va fi în Peşti până pe 22 ianuarie 2011, ceea ce înseamnă că prea mult nu îl aveţi de partea dumneavoastră ci trebuie să vă bucuraţi de acest beneficiu subtil.
VEZI VIDEO - CLICK AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu