Horoscop Urania Zodia Scorpion 18-24 septembrie

 Cu totul deosebită este săptămâna viitoare pentru cei născuţi în semnul Scorpionului. Două planete pe semnul natal Marte şi Venus, cu Marte, guvernatorul lor nocturn în domiciliu se poate vorbi de capacitate de luptă, de decizie, de implicare în forfota vieţii, de un mod de a trăi uneori periculos, alteori interesant, provocator, interesant, incitant şi satisfăcător.

Cei născuţi în semnul Scorpion au parte de multă activitate, vă asigur că nu se plictisesc, sunt hotărâţi, determinaţi, implicaţi şi nu se extrag din nici un fel de provocare a sorţii. Acceptă orice, muzică, muncă, dans, călătorie, efort, râs, plâns, de toate. Au o anume ipostază complicată în perioada cuprinsă între 21 şi 23 septembrie dintr-o perspectivă sentimentală şi afectivă.

 Luna le traversează casa a cincea şi face numeroase aspecte, dând o anume rezonanţă amplificată tuturor trăirilor sufleteşti. Acestea sunt amplificate, uneori sunt complicate, alteori sunt chiar deformate, ceea ce până la un punct este bine pentru că Scorpionii reuşesc să îşi ţină sub control o serie de trăiri dar mai este vorba de instincte.
Mândrie şi implicare amoroasă

E, acestea sunt mai greu de ţinut sub control şi ţinând cont de faptul că la sfârşitul săptămânii viitoare, 23, 24 septembrie Venus face un trigon la grad perfect cu Luna Neagră, se poate vorbi de implicări afective riscante, de o oarecare mână proastă în ceea ce-i priveşte pe bărbaţi atunci când este vorbă să-şi aleagă o parteneră de o oră, două, trei, de o noapte, de o zi sau de o vacanţă. E vorba de alegerea unei persoane nepotrivite, lipsită de caracter sau lipsită de onestitate, ori chiar cine ştie ce fiinţă care să le facă rău într-un chip personal, să-i jignească, să-i umilească, ori Doamne Fereşte să le fure haina de pe ei. De aceea, un pic de spirit critic, de cenzură, ori de orgoliu, cu privire la calitatea partenerei, ar trebui să funcţioneze în ceea ce-i priveşte pe unii dintre bărbaţi.

În alte condiţii, se poate vorbi pentru ambele sexe, de foarte multă implicare într-o poveste de dragoste, în posesivitate, spirit autoritar şi despotic, în mai mici sau mai mari crize de gelozie, dar se poate vorbi şi de foarte multe momente frumoase, extraordinare, care să le lase impresii puternice, amintiri de neuitat. Trăirile sunt exacerbate, sunt momentele de mare extaz interior, de mare satisfacţie sau de mare originalitate.

Luna le traversează casa a cincea şi face numeroase aspecte, dând o anume rezonanţă amplificată tuturor trăirilor sufleteşti. Acestea sunt amplificate, uneori sunt complicate, alteori sunt chiar deformate, ceea ce până la un punct este bine pentru că Scorpionii reuşesc să îşi ţină sub control o serie de trăiri dar mai este vorba de instincte.
Mulţi dintre cei născuţi în semnul Scorpionului vor spune că nu au mai trăit aşa ceva, nu au mai simţit aşa ceva sau că nu au crezut că ei înşişi vor fi în stare să reacţioneze ori să funcţioneze într-o relaţie din punct de vedere afectiv sau sexual la aceşti parametrii. Vor fi mândrii de ei, vor fi mulţumiţi că au reuşit să impresioneze partenerul său vor fi pur şi simplu fericiţi.

Insomnii şi dureri de cap


Seara zilei de 23 septembrie ca şi întreaga zi de 24 septembrie poate să le aducă unora, în funcţie de starea de spirit sau de stare de sănătate, o serie de probleme, cum ar fi: insomnii, durere de cap, enervare, grijă, reacţii disproporţionate, intoleranţă, iritabilitate. Dar pe de altă parte, le aduce hărnicie, ambiţie, voinţă, mobilizare şi o capacitate de a sacrifica tot ceea ce este super flu în viaţa lor pentru a rezolva o chestiune de muncă, de serviciu, de activitate. Pentru cei în vârstă se pot pune discrete probleme de sănătate legate de funcţiile cerebrale, de capacitatea de a vedea, auzi, înţelege, deci simţurile ori de problemele rinichilor care suferă de pe urma unor afecţiuni vasculare, pusee de hipertensiune, unele pe fond renal sau o serie de disfuncţii renale cu ecou într-o circulaţie cerebrală deficitară.
VEZI VIDEO PRIMA PAGINA  


BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu