Horoscop Urania Zodia Capricorn 18-24 septembrie 2010

Pentru cei născuţi în Capricorn săptămâna viitoare începe să aducă nuanţe şi culori fundamentale deosebite. Soarele va intra pe 23 septembrie în casă a zecea şi le pune pe tapet o chestiune arzătoare, imperativă care nu poate să fie ignorată, de natură socială, publică, de rang şi demnitate, de funcţie, de postură. Este vorba şi de o chestiune de destin şi pe măsură ce Soarele se va apropia de Saturn după 25 septembrie această ipostază de viaţă de va acutiza şi va deveni mai categorică şi mai obligatorie.

Îi va forţa să gândească şi să decidă într-un anume chip. Nu ştiu dacă îşi vor schimba neapărat atitudinea, dar trebuie să se plieze, să se adapteze şi să rezoneze cu o conjunctură care le este dată. Sigur că Saturn ne vorbeşte despre o anume relaţie dominantă care îi obligă puţin să scadă nivelul pretenţiilor sau să alunge o serie de obiecţii pe care ei le-ar ridica dintr-o perspectivă care ţine de caracter, de orgoliu, sau de o anume verticalitate interioară.

Concilianţi

Vor fi obligaţi să cedeze, să lase de la ei, să înţeleagă, să uite, să amâne, să ierte, să îndure, să suporte sau să cedeze într-o chestiune de principiu, de viaţă, de atitudine, ori de pretenţie, de ideal şi de ecou al aşteptării. Nu ştiu în ce măsură sunt ajutaţi de prieteni, contextul este cam amestecat. Întind să cred că pot să fie amăgiţi, păcăliţi, duşi de nas sau chiar trădaţi, înşelaţi, iritaţi, răniţi ori jigniţi. Dialogurile sunt precare, schimbul de idei este viciat, dar şi informaţia care ajunge la ei e modificată, trunchiată, contorsionată. Între 21 şi 23 septembrie, nativii din Capricorn se pot certa, pot să treacă chiar la insulte sau pot să fie la rândul lor insultaţi, cum spuneam. De aici, un cortegiu întreg de nemulţumiri, de stări proaste de spirit sau de revoltă. Dar toate acestea vor fi depăşite.

Ziua de 24 septembrie aduce o problemă deosebită care ţine de familie, care ţine de patrimoniu, casă, terenuri, locaţie, de acte, de legalitate, de normalitate sau de calitate de posesor. Fie li se contestă posibilitatea de a vinde şi de a cumpăra, de a administra ori de a beneficia de un bun, sau le este pusă la îndoială ori interzisă sau pusă într-o stare de imposibilitate exercitarea unei posturi fireşti şi legale de proprietar.

Multe dintre intenţiile lor se lovesc de această ipostază care începe să se ridice ca un fel de perete vertical, imposibil de atacat, de dărâmat sau de depăşit printr-un artificiu. Deocamdată, sensul vieţii se află în Capricorn, adică chiar în casa întâi, a identităţii lor. Sunt dintre cele douăsprezece semne zodiacale cei chemaţi la evenimente mai importante care ţin de o anume dinamică a întregii existenţe iar pedeapsa în viaţa ţine de parteneriat, viaţa soţului şi a soţiei sau viaţa şi supravieţuirea tuturor colaborărilor şi contractelor.

Final de săptămână complicat


În contradictoriu cu această linie vine axa Luna Soare în momentul de Lună plină, Lună Saturn care pune într-o anume ecuaţie stringentă poate chiar vitală, tot ceea ce ţine de imagine publică, autoritate şi familie. De aceea, sfârşitul săptămânii este unul mai complicat şi poate să aducă îngrijorare, nu neapărat necazuri, preocupare, îngândurare, responsabilitate, meditaţie acută pe teme esenţiale de viaţă.

Complicate, riscante şi greu de estimat sunt călătoriile care vor fi efectuate între 22 septembrie seara, întreaga zi de 23 septembrie şi noaptea zilei de 24 septembrie. Ar fi de evitat deplasările, după cum sunt de evitat discuţiile, expertizele, evaluările şi contactele cu oficialităţile
VEZI VIDEO PRIMA PAGINA  

BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu