Horoscop Urania Zodia Gemeni 4-10 septembrie

Horoscop Urania Zodia Gemeni 4-10 septembrie
Pentru cei născuţi în zodia Gemenilor, săptămâna viitoare ţine de revenire într-un context pe care l-au mai trăit în primăvară. Pe aceşti nativi îi vor urmări situaţii care ţin de o anume dualitate, lucruri înainte pregătite care nu se rezolvă de la sine, care suferă încetiniri şi oscilaţii, sau lucruri care vin prin surprindere, ca un foc de artificii, până ajung la cenuşă. Timpul în care se petrec evenimente noi, de tipul surprizelor, este de natură să vă schimbe o poziţie socială, un rost profesional, o imagine, un nume sau un renume. Când va veni iarna, Jupiter va începe să creeze şi efecte pozitive. Deocamdată este vorba despre foarte multe regrete, de concluzii încărcate de amărăciune sau de tot felul de situaţii care vorbesc despre incapacitatea acestor nativi de a ţine sub control viaţa lor.

Nevoile familiale îi obligă pe unii nativii din zodia Gemenilor să facă o serie de compromisuri sau să îndure o situaţie care nu le convine deloc. Fie că este nemulţumitoare din punct de  vedere financiar, fie este umilitoare din punctul de vedere al posturii publice. Trebuie să tacă şi să înghită, pentru că există nişte condiţionări care vin din familie. Nici nu pot să intervină pentru a rezolva ceva, nici nu pot să îşi uşureze situaţia din prezent. Condiţionarea este mare şi, până la urmă, se ajunge la un compromis. Se resemnează şi îşi spun cp trebuie să aibă răbdare pentru ca timpul să rezolve ceva ce ei cu capacitate, dorinţă şi putinţă nu reuşesc să rezolve.

Această condiţionare familială îi nemulţumeşte, îi întristează, îi aduce la exasperare uneori, iar cei care sunt mai slabi de înger chiar se plâng.

Pentru unii nativi din această categorie, viaţa sentimentală ar trebui să fie forfotitoare, bazată pe aceeaşi dualitate de care vă vorbeam şi la începutul prezentării: pe de o parte limitări, tăceri, înstrăinări, uitare, sau abaterea atenţiei pe subiecte mai importante. Îşi neglijează apropiaţii, nativii di Gemeni uită să dea telefon, sunt absenţi, sunt reci, sunt parcă neimplicaţi în relaţie. Alţii, mai ales cei tineri, pot să fie mai impetuoşi şi pot, în timp ce sunt foarte plictisiţi faţă de o persoană faţă de care au trăit în armonie câţiva ani. În contrast, pot să fie foarte entuziasmaţi. Probabil că cele două sentimente o să îi obosească şi o să îi copleşească la un moment dat, este momentul să şi aleagă, să înţeleagă ce este important pentru ei şi să pună capăt problemelor.

Pentru femeile născute în zodia Gemenilor se pune problema unor chestiuni de sănătate care, începând cu 9 septembrie, ţin de segmentul nas-gât-urechi, cu riscul unor infecţii, unor sinuzite sau unor probleme stomatologice care trebuie ţinute sub control. Operaţiile şi intervenţiile chirurgicale dentare sau cele de frumuseţe - intervenţiile cu scop cosmetic sunt destul de prost aspectate. Ar fi bine să fie amânate. Dacă nu se poate şi nu se poate, atunci trebuie să fie luate măsuri suplimentare de siguranţă, tratamente, antibiotice şi o conduită medicală riguroasă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu