Horoscop Urania Zodia Leu 18-24 septembrie

Pentru cei născuţi în semnul Leului importantă începe să fie perioada care debutează cu intrarea Soarelui în zodia Balanţei şi cu momentul echinocţiului de toamnă. Este vorba de comunicare, învăţare, transmitere de informaţii, examene, verificări, probe de foc, încercări care sunt menite să le pună în valoare rezistenta nervoasă, forţa trupească, tăria de caracter sau o anume vivacitate a spiritului.

Conştiinţa trebuie să fie acută, trează, mobilă, ea trebuie să funcţioneze ca un motor al întregii activităţi. Sunt puşi în situaţii complicate, sunt puşi să decidă pentru viaţa lor, nu le este uşor şi cu siguranţă zilele de 23 şi 24 septembrie vin pentru aceştia cu o mare problemă de conştiinţă de sine.

În prag de examene

Trebuie să accepte o pagubă, o pierdere, o restrângere financiară. Apoi trebuie să accepte o anume presiune morală care se exercită asupra lor, o anume chestiune care s-ar putea să nu le convină, să aibă senzaţia că sunt puşi la încercare într-un chip nedrept şi la un moment dat ei vor să se debaraseze de toate aceste examene inutile.

Pentru alţii chiar este vorba de examene la propriu şi nu la figurat. Să se ducă undeva, să se prezinte în faţa unei comisii, să ia un atestat, un certificat şi începe criza de vanitate şi începe o anume mândrie uşor exagerată „la vârsta mea nu mai dau examene”, „nu mă verifică cutare pe mine”, „nu mă duc eu acolo, cine sunt ăia să-mi dea mie note” sau „la valoarea şi la experienţa mea nu mai am nevoie de nici un fel de certificat, eu sunt cel mai bun certificat care poate să circule în legătură cu competenţa mea”.

Tot felul de fraze care vădesc foarte clar un orgoliu rănit, o vanitate exacerbată, o mândrie uşor deplasată. Poată că ceva din toate aceste încercări pare deplasat dar pentru ei lucrurile sunt tratate într-un alt chip, mult amplificat, rezonanţa este deosebită şi reacţia este pe măsură.

Se poate vorbi de un efort şi de o necesitate uriaşă de a se tempera. Ponderea este cuvântul cheie al acestei perioade. E bine să nu facă prea mult caz, e bine să găsească o acceptare sau o disponibilitate chiar şi pentru lucrurile care sunt disproporţionate, poate că ceea ce vine spre ei, într-adevăr, nu este chiar adecvat şi întocmai cu logica lucrurilor, dar câte lucruri aberante trăim şi prin câte excese trecem noi în fiecare zi.

De aceea, este bine să le punem în surdină pe toate aceste trăiri care nu sunt de natură să rezolve în sine problema, până la urmă tot vor trebui să dea examen, până la urmă tot vor trebui să se supună unei verificări sau tot vor trebui să opereze nişte concesii. Mai bine să le facă înainte să strice nişte relaţii sau să strice imaginea ori să irite pe toată lumea din jur.

Probleme cu banii

Multe probleme financiare. Se poate vorbi de o anume negociere pe 23 şi 24 septembrie, dar lucrul cel mai important nu vine în această perioadă de la bani, vine de la drumuri, călători, idei, vine de la sfaturi, schimburi de idei, de la dialog, de la capacitatea de a depăşi o etapă şi prin colaborare-ajutor, cine poate dă o mână de ajutor.

Probleme casnice şi domestice, probleme de locaţie, unele locative în sens juridic, altele de locaţie la capitolul amenajare, confort sau distribuire a unor activităţi în viaţa de fiecare zi. Sunt ostili şi oarecum antipatici, nu doresc să facă curăţenie, să facă ordine, să repare, deleagă o serie de persoane, aceştia funcţionează într-un chip aiuristic, în aşa fel încât cei născuţi în semnul Leului sunt exasperaţi de întârziere, de incompetenţă, de lanţul de erori pe care aceia îl provoacă, de lipsa de corectitudine, de banii pe care îi cer, de iresponsabilitate, de avarii, de stricăciuni, de nereguli, de obrăznicie, totul este de natură să-i dea peste cap, şi dacă este vorba de reparaţii în casă şi amenajări atunci aţi înţeles că e vorba de celebrul slogan „şi sună instalatorul la uşă.

Mai bine zis, nu prea sună instalatorul şi în felul acesta în casă este dezordine, degringoladă, dizarmonie şi un lung şir de motive de stres care îi pun pe jăratic pe aceştia. Probabil că unele secvenţe de viaţă domestică se vor finaliza cu o ceartă sau cu un conflict. Rămâne pentru aceşti nativi în continuare o problemă financiară deschisă, care vine de la tranzitul planetelor prin casa a opta, din zodia Peştilor. Între 21 şi 23 septembrie aceştia vor trebui să-şi facă un calcul cu privire la cumpărături şi cheltuieli care nu pot fi evitate, amânate, înlocuite sau rezolvate altfel.

VEZI VIDEO PRIMA PAGINA  


BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu