Horoscop Urania Zodia Rac 18-24 septembrie

Pentru cei născuţi în zodia Racului, săptămâna viitoare este aducătoare de influxuri bune a tot ceea ce ţine de sentimente, de viaţă partenerială, de aventură, de sentimentalitate, de sexualitate, de senzualitate sau de o anume credibilitate afectivă.

Aceşti nativi pot să fie plăcuţi, ademenitori, fascinanţi, seducători. Este un moment care îi avantajează mai ales pe bărbaţi. Pe femei le face un pic mai vulnerabile printr-o anume disponibilitate către aventură. Pot să dea curs, frâu liber, unor stări speciale cum ar fi singurătatea, depresia, tristeţea, melancolia şi în felul acesta să se arunce foarte repede, aproape orbeşte, în braţele aventurii sau ale unui necunoscut care să nu fie întotdeauna cea mai indicată fiinţă în viaţa lor.

Spirit de aventură

Pentru bărbaţi lucrurile şi exact invers de satisfacţie, de o anume disponibilitate spre mai multe aventuri, nu doar spre o singură relaţie şi stabilă. Bărbaţii vor fi cuceritori, vor fi interesanţi, vor fi plăcuţi şi vor fi acceptaţi de către femei aproape necondiţionat. Acestea nu le mai văd defectele şi aduc calităţile în prim-plan ca fiind elementele cele mai importante pentru povestea lor de dragoste. Bărbaţii vor fi de aceea măguliţi, încântaţi că vor găsi un cadru în care ei să fie prezenţi că adevăraţi eroi de poveste. Vor avea senzaţia că viaţa îi răsfaţă, că viaţa este bună şi generoasă cu ei şi că au avut norocul să dea peste una sau mai multe femei care, iată, ce până nu demult erau singuri acum au mai multe partenere şi nu ştiu pe care să o aleagă.

Este greu să formuleze o opţiune pentru că toate aceste fiinţe care gravitează ca nişte sateliţi în jurul lor îi completează câte un segment de viaţă şi activitate. Una le dă satisfacţie trupeşti, ailaltă este o fiinţă cu un caracter minunat, cealaltă este emotivă, ailaltă este emotivă şi rezonabilă şi echilibrată şi tot aşa.

Ar dori să facă o sinteză, evident sinteza nu se poate, femeia ideală, completă, cu toate calităţile nu există şi atunci, ce spune bărbatul născut în zodia racului, mai multe relaţii bune decât nici una. Sigur glumim. Poate că nu aşa se vor petrece lucrurile în viaţa unor bărbaţi, poate că aceştia vor avea tăria de caracter şi se vor îndrepta spre o anume fiinţă, spre o anume relaţie, lăsându-le pe celelalte ca pe nişte simple forme de cunoaştere, o tentativă sau o ofertă a sorţii care să îi lămurească mai bine.

Pentru că am ajuns şi la termenul lămurire se poate spune că din punct de vedere afectiv mulţi dintre cei născuţi în zodia racului se maturizează şi se cunosc pe sine. Este o formă de cunoaştere, atât aventura cât şi consumarea unei poveşti de dragoste, după cum concluziile pe care le vor trage nu sunt de colo. Sunt importante, sunt constructive, sunt esenţiale şi le dau lor o dimensiune adecvată, principiară, corectă, justificată, a structurii lor psihofiziologice.

Ştiu ce vor de la viaţă şi de la o femeie, ştiu ce le trebuie, ştiu cum reacţionează ei înşişi şi mai ales ştiu ce nu le place şi nu mai doresc. Este o maturizare trupească, sufletească, sexuală, emoţională care contează mult pentru adolescenţi tineri, poate chiar şi pentru maturii care nu au avut parte de acele experienţe esenţiale care să îi aducă într-un prag al autocunoaşterii atât de pronunţat cum se petrec lucrurile acum.

Problemele în familie vin de la bani


Probleme de familie, probleme de relaţii cu cei bătrâni, mai accentuate. Soarele intră pe 23 septembrie în casă a patra şi care activează relaţiile cu părinţii sau cu bătrânii din familie, indiferent de gradul de rudenie. Apoi este vorba de o responsabilizare faţă de bani, bunuri, patrimoniu, avere şi o anume conduită restrictivă, poate chiar inhibitoare. Nu mai doresc să cheltuiască, vor să strângă, vor să păstreze, nu vor să risipească, vor să valorifice, vor să construiască ceva pe o bază a unui trecut.

Nu mai vor să facă din patrimoniul lor obiectul unei tranzacţii uşoare, ieftine sau iresponsabile, ba chiar merg până acolo încât nu mai doresc să facă o serie de cadouri pe care le făceau cu destul de multă lejeritate până acum. Totul începe să capete o valoare, are o funcţie în gospodăria reală sau în gospodărirea interioară. Îşi aranjează foarte bine intenţiile pentru termen scurt şi termen mediu în aşa fel încât totul are un rost.

O anume cană nu o înstrăinează pentru că la vară viitoare o s-o ia cu ei într-o excursie la munte, ştiu ei numai cana aia este foarte bună sau la anul vor avea nevoie de o barcă pentru că îşi propun să facă cine ştie ce excursie ori nu vând haina de blană pentru că e bună la iarnă ca să înlocuiască o serie de alte obiecte de îmbrăcăminte pe care nu şi le mai pot permite în acest an.

Mai cumpătaţi

Îşi pun frâu cumpărării unor obiecte de uz casnic sau unor obiecte cu rost estetic, decorativ, nu mai doresc să risipească nici banii şi această responsabilitate se accentuează şi capătă uneori aspectul de criză interioară. Începând cu 23 septembrie până pe 21-22 octombrie nativii din semnul racului vor cunoaşte adevărate crize de responsabilitate faţă de tot ceea ce au, faţă de tot ceea ce au păstrat sau de tot ceea ce urmează să le vină şi să le intre în patrimoniu, în avutul personal.

Pentru aceşti nativi problemele de dialog, comunicare, limbaj, expresivitate, rostirea unor idei, dorinţe, crezuri sau înclinaţi, este destul de complicată. Pe 23 septembrie lucrurile capătă aspectul unei crize interioare, unei crize religioasă sau criză de justificare. Nu mai găsesc motivaţii pentru o serie de lucruri, nu găsesc logică în ceea ce fac sau în ceea ce se întâmplă sau nu mai găsesc argumente, nu le recunosc că fiind viabile pe cele care provin de la o serie de persoane din afară.
Conflict cu sine şi cu lumea

Deci, un anume conflict cu sine, cu lumea, cu mediul. O serie de probleme esenţiale se pun în forul interior şi au nevoie de singurătate pentru a se rostui într-un anume chip mai înţelept. Ziua de 24 septembrie vine ca un ecou destul de tulbure al acestui moment de criză care este ziua de 23 septembrie, mai ales seara. Vine cu lună în berbec, în opoziţie cu saturn şi cu soare şi evident în cuadratură cu soarele lor apoi în cuadratură cu sensul vieţii şi casa căsătoriei. Luna vine ca să accentueze nişte probleme de viaţă, de destin, de opţiune personală, de crez, de logică într-o armonie conjugală, apoi de logică într-o inserţie familială şi apoi într-o anume lipsă de logică cu tot ceea ce li se întâmplă.

Să nu uităm că racii au pedeapsa în viaţă adică locul de suferinţă pe casa întâi în chiar propriul lor semn natal ceea ce înseamnă că intră în dizarmonie cu propriile lor convingeri sau cu propria lor existenţă. Lucruri noi trebuie să li se întâmple sau să accepte o serie de lucruri care li se întâmplă cu necesitate ca fiind un dat al destinului pe care trebuie să se muleze. Această pliere pe o situaţie inconvenabilă sau pe o situaţie complicată îi aduce pe această perioadă 23, 24, ulterior 25, 26 septembrie, într-o stare de nervozitate, într-o stare de nemulţumire, de iritare, cu tot felul de crize bruşte de personalitate, cu tot felul de ieşiri ciudate pe care cei din jur trebuie să le înţeleagă, să le accepte, să le ierte, să le uite, să le ignore ori pur şi simplu de care să se detaşeze.

Cred că cel mai bine, începând cu ziua de 23 septembrie, este pentru cei apropiaţi ai unui rac să îl lase în legea lui, în singurătatea lui, cum s-ar zice în plata Domnului, să îşi trăiască necazurile şi provocările de destin, să ia deciziile pe care cu siguranţă nu i le poate induce nimeni şi pe care nu le poate influenţa nimeni.

VEZI VIDEO PRIMA PAGINA 

BERBEC               TAUR             GEMENI         RAC 
   LEU                FECIOARA     BALANTA    SCORPION 
SAGETATOR   CAPRICORN    VARSATOR     PESTI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu