Horoscop pe zi de nastere - 7 Martie

Pesti - Ziua structurii abstracte

Persoanele complexe nascute pe data de 7 martie traiesc adesea intr-o lume abstracta. Trasarea unei structuri pentru aceasta lume este marea provocare pe care acestia o accepta in viata. Nativii care reusesc sa gaseasca o forma concreta pentru a-si exprima gandurile pot avea parte de mari reusite.

D
esi mintea lor isi pastreaza in general libertatea de a explora subiecte abstracte sau foarte putin cunoscute, nativii zilei de 7 martie orientati catre construirea unei cariere isi manifesta in general ideile intr-un mod practic si mai ales beneficiind de sprijinul si implicarea celor din jur.

Fie ca participa la activitati lumesti, fie ca nu, ei pot crea impresia ca duc o viata intr-un alt plan al existentei. In mod deloc surprinzator, cei nascuti in aceasta zi isi traiesc viata privata complet separat de cea sociala. In realitate, lumea adesea insingurata a celor nascuti pe 7 martie nu este usor de accesat.

Cei care doresc sa le devina prieteni vor descoperi ca au nevoie de multa rabdare si intelegere si, mai presus de toate, nu trebuie sa ridice pretentii. Nativii zilei de 7 martie nu au retineri in a oferi, dimpotriva pot fi foarte generosi, dar nu reactioneaza prea bine daca se exercita presiuni asupra lor. De obicei, reactia lor este aceea de a se retrage, atat din punct de vedere emotional, cat si fizic.

Atunci cand sunt atacati sau criticati, nativii zilei de 7 martie se apara doar intr-o mica masura (daca nu chiar deloc) inainte de a se retrage in siguranta spatiului propriu. Ei invata foarte repede in cine pot avea incredere si in cine nu atunci cand vine vorba de intelegere si acceptare.

Intr-o oarecare masura secretosi, nu sunt prea deschisi nici in ceea ce-i priveste pe cei iubiti. Persoanele nascute la 7 martie pot fi deosebit de generoase din toate punctele de vedere cu cei pe care ii considera demni de acest lucru.

Nativii acestei zile sunt extrem de sensibili la nevoile celorlalti. Astfel, dreptatea si egalitatea pot deveni preocupari pentru ei. Desi sunt legati de preocuparile societatii in care traiesc, nu sunt totusi fiinte foarte sociabile. Ei considera ca un prieten bun sau doi sunt mai mult decat suficient.

Printre problemele de care se lovesc nativii, se numara si energia nestatornica, lipsa unei vieti sociale bogate, teama, instabilitatea si un anumit sentiment de nesiguranta in legatura cu adevarata menire a vietii lor. In momentul in care reusesc sa isi directioneze energiile intr-o directie semnificativa, pot ajunge foarte departe. Folosindu-se de munca lor, ei pot face incursiuni impresionante din punct de vedere social.


Indivizii nascuti la data de 7 martie trebuie sa mentina un contact cu gandurile si sentimentele familiei, ale cercului social si ale societatii in general. Punand la contributie grija si atentia lor pentru a face fata muncii si preocuparilor personale in egala masura, ei isi pot construi o viata destul de impresionanta. Este posibil sa nu gaseasca persoana potrivita cu care sa isi imparta viata, dar cu siguranta vor pune bazele unor prietenii solide care vor avea rolul de supapa pentru nevoia lor de a imparti afectiune.
SFATURI: Consolideaza-ti pozitia. Da o forma gandurilor abstracte si comunica-le si altora. Nu exagera cu autocritica. Permite si altora sa partunda in lumea ta si lasa-i sa-ti descopere adevarata personalitate.

PUNCTE FORTE:
Conceptual
Sensibil
Generos

PUNCTE SLABE:
Confuz
Retras
Singuratic

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu