Horoscop pe zi de nastere - 19 Februarie

Varsator - Ziua exploratorului

Indivizii duri si hotarati nascuti pe data de 19 februarie trebuie sa exploreze fara frica mediul lor inconjurator si in cele din urma sa-si urmeze instinctele in explorarea lumii indepartate. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi depasesc in general sensibilitatile din copilarie si se transforma rapid in indivizi de incredere, capabili sa faca fata stresului vietii de zi cu zi.

Desi pot manifesta interes in domeniile mistice, nativii zilei de 19 februarie sunt de obicei destul de practici si vor ramane cu picioarele pe pamant, multumindu-se sa observe de la distanta. Latura lor mai fantezista se poate manifesta prin dragoste fata de calatorii, aventura si romantism. Ei considera ca obiectivele care par intangibile sau dificil de realizat reprezinta adevarate provocari.

Nativilor zilei de 19 februarie le place sa depuna eforturi pentru a explora noi taramuri. Le place foarte mult sa isi puna amprenta personala pe ideile si activitatile pe care le desfasoara. Dorinta lor de succes este destul de sanatoasa si vitala. Totusi, este necesar sa se fereasca sa nu devina insensibili sau nemilosi inca de la o varsta frageda, sa se lase coplesiti de rezistenta opusa de ceilalti.

Pastrarea sensibilitatii este cruciala, inclusiv in plan profesional. Nativii care considera ca viata profesionala si cea personala sunt doua entitati distincte, fara nici un punct comun, vor da gres fie intr-un sens, fie in celalalt.

Desi nativii zilei de 19 februarie fac tot ce le sta in putinta pe cont propriu, ei sunt si foarte buni coechipieri. Intr-o mare masura, succesul lor se datoreaza constiinciozitatii, intelegerii si aprecierii corecte a propriului potential. Ei au abilitati pronuntate de conducatori, desi rareori doresc sa preia conducerea. In general, ceilalti ii respecta pentru talentele lor, ii considera persoane echilibrate, extrem de stabile si pe care te poti baza.

Totusi, cand nativii zilei de 19 februarie simt impulsul de a avansa sau de a face o schimbare majora, ei trebuie sa fie liberi sa isi urmeze instinctele. Cei care hotorasc sa-si urmeze instinctele trebuie sa fie pregatiti pentru orice.

Cei nascuti pe data de 19 februarie nu sunt persoane prea blande in general. Pentru a-si dezvolta aceasta latura, este recomandabil sa petreaca mai mult timp in compania copiilor, nu neaparat ai lor. In plus, activitatile sociale de tot felul ii pot mentine in legatura cu problemele si nevoile celorlalti.

Totusi, in cele din urma, nativii zilei de 19 februarie au nevoie sa se remarce si sa faca totul in stilul lor propriu. Cel mai adesea, obiectivele lor nu corespund deloc cu cele ale societatii, dar se refera la autodezvoltare si chestiuni de onoare. Cand acesti indivizi impulsivi si spontani simt chemarea, nu pot decat sa o urmeze.


Deoarece sunt predispusi la neglijenta, ei trebuie sa evite activitatile autodistructive. Desi cu totii avem tendinta de a ne transforma in cei mai aprigi dusmani ai nostri, cei nascuti in aceasta zi sunt uneori mult mai predispusi decat majoritatea celorlalti.
SFATURI: Cultiva rabdarea si invata sa observi fara sa intervii. Straduinta nu este intotdeauna cea mai buna cale. Uneori lasa lucrurile sa vina la tine fara sa le fortezi. Fii deschis experientelor variate.

PUNCTE FORTE:
Indraznet
Imaginativ
Puternic

PUNCTE SLABE:
Impulsiv
Ferm
Necontrolat

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu