Horoscop pe zi de nastere - 10 Martie

Pesti - Ziua exploratorilor spirituali

Cei nascuti in ziua de 10 martie sunt persoane profunde si sentimentale. Drumul lor spre succes este lipsit de pretentii. Sunt preocupati mai ales de intelegerea propriei persoane si acorda mai putina importanta norocului, puterii sau faimei.

Aceasta nu inseamna insa ca persoanele nascute pe 10 martie sunt prea ingaduitoare cu propria persoana sau prea preocupate de ei insisi. Dimpotriva, le place sa se distreze alaturi de prieteni si sunt foarte fericiti atunci cand ocupa o pozitie centrala in familie si sunt inconjurati de influente educative si protectoare.

Sensibilitatea nativilor din 10 martie este destul de pronuntata. Ei pot fi raniti foarte usor, simt respingerea in mod acut si vor ceva mai mult de la viata decat sa traiasca in liniste cu semenii lor. Oricum, naivii care au trecut prin episoade traumatice in timpul copilariei, au fost raniti profund de parinti sau au fost supusi unui sistem moral prea rigid in primii ani ai vietii pot avea tendinta de a se retrage din lume intr-un spatiu privat si inaccesibil din punct de vedere emotional.

Datorita sensibilitatii lor, nativii vor cunoaste suisurile si coborasurile vietii si sunt predispusi sa se orienteze spre interior, spre cunoasterea si intelegerea propriului suflet. Prin dezvoltarea laturii interioare, ei isi vor cultiva empatia pentru durere si suferinta.

Din acest motiv, multi dintre indivizii nascuti in aceasta zi opteaza pentru o cariera orientata catre prestarea de servicii. Nativii mai evoluati ai accestei zile arata o mare compasiune si bunatate fata de ceilalti. In calitate de parinti, persoanele nascute pe 10 martie au tendinta de a fi protectori si intelegatori, dar nu trebuie sa exagereze cu spiritul protector.

In general, nativii zilei de 10 martie pun inainte de orice considerentele personale. De asemenea, pentru ca sunt atat de bine dezvoltati in plan emotional, este posibil sa neglijeze dezvoltarea vointei si taria mintii.

Drept urmare, pot avea o evolutie mai inceata sau chiar pot stagna din cauza lipsei dorintei puternice sau a capacitatii de a imbunatati circumstantele. Pentru cei mai putin talentati sau mai putin dotati dintre nativi, pasivitatea si toleranta exagerata pot reprezenta o piedica.

Punand accent mai mult pe interior decat pe exterior, persoanele nascute pe 10 martie sunt orientate catre un sistem de valori ideal si lipsit de materialism. Totusi, ei simt nevoia de siguranta si de comfort, nevoi care devin tot mai evidente pe masura trecerii timpului.


Pericolul consta in acest caz in faptul ca vor stagna si nu vor reusi sa continue evolutia personala. Este adevarat ca explorarea lumii emotionale interioare (a lor si a altora) le acutizeaza sensibilitatea, dar nu trebuie sa devina un mod de a scapa de exteriorizarea personalitatii proprii sau de a evita hotararile cruciale.
SFATURI: Nu incerca sa negi ambitia de care dai dovada. Invata sa te aperi de mediul in care traiesti fara sa te restrictionezi. Ramai deschis, dar atent. Ai grija sa nu ramai blocat sau sa te atasezi din punct de vedere material.

PUNCTE FORTE:
Sensibil
Empatic
Spiritual

PUNCTE SLABE:
Indurator
Retras

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu