Horoscop pe zi de nastere - 12 Martie

Pesti - Ziua marelui salt

Persoanele nascute in aceasta zi sunt curajoase, hotarate si destul de dure pentru a ramane in picioare in fata esecurilor si deazmagirilor vietii. Lupta nu le este straina celor nascuti pe 12 martie si se vor folosi de experienta lor variata pentru a depasi eventualele probleme.

Ei par sa prospere si sa evolueze in urma depasirii obstacolelor de orice tip. Intr-o oarecare masura, ei sunt capabili sa preia oricare dintre abilitatile naturale cu care au fost inzestrati si sa le duca la limita. Uneori se intampla sa aiba un punct de vedere sau un concept ferm in legatura cu ce fel de persoana doresc sa devina.

Oricum, este important ca nativii zilei de 12 martie sa se mentina pe o directie deoarece au tendinta sa-si iroseasca energia in mai multe directii datorita multiplelor talente cu care sunt inzestrati. Cei care se lasa dusi de val, ar trebui sa se limiteze la cateva domenii inrudite.

Majoritatea personelor nascute pe data de 12 martie sunt neinfricate si se aventureaza in situatii riscante pe care majoritatea oamenilor le-ar evita cu orice pret. Probabil, ei considera ca cele mai mari recompense se acorda celor care au destinul de a pune toate lucrurile in ordine.

Oricum, nu se poate nega faptul ca pericolul in sine ii atrage, la fel ca si controversa. In secret, le place sa se stie subiect de conversatie, desi aparent neaga acest lucru. Adesea, nativii zilei de 12 martie dau impresia ca nu vor nimic altceva decat sa fie lasati in pace in lumea lor misterioasa, privata.

Aceasta se intampla pana in momentul in care nativii se dezvaluie brusc, uneori chiar laudandu-se cu propriile realizari.
De obicei, persoanele nascute pe data de 12 martie cred in ceea ce se afla dincolo de aici si acum – cu alte cuvinte, in alte planuri ale existentei, in alte realitati.

Totusi, imaginea pe care o ofera este destul de inflexibila si de prozaica. Ei au un mod de a combina fizicul cu metafizicul, dezvaluindu-l pe primul, dar fiind destul de inteligenti pentru a-l pune pe acesta in slujba celuilalt.

Ei stiu ca totul in aceasta viata este trecator. Fie ca sunt persoane religioase sau au cunostinte spirituale consistente, fie ca nu, ei recunosc ca exista principii si forme eterne care se afla in spatele acestui spectacol trecator. Totusi, nativii cu un nivel intelectual mai ridicat dau dovada de o remarcabila capacitate de gandire la un nivel abstract.

Nativii care sunt foarte entuziasti trebuie sa aiba grija sa nu se lase purtati de credinta lor in intamplari suprarealiste. Pana cand nu isi dezvolta o intelegere profunda a principiilor metafizicului si ezotericului, vor avea tendinta de a-si submina stabilitatea emotionala daca vor exagera cu permiterea acestui fel de ganduri.


O dezvoltare simultana a scopurilor lumesti si spirituale li se potriveste in general mai bine, intensificandu-le viata de zi cu zi si promovand stabilitatea necesara pentru meditatii metafizice. Echilibrul este cheia pentru reducerea pericolelor asociate cu astfel de salturi ale gandirii si actiunii.
SFATURI: Stabileste un echilibru intre latura ta fizica si cea metafizica. Invata sa ai mai multa incredere si sa impartasesti. Lasa trecutul in urma si fereste-te de senzational. Invata sa iti exprimi partea cea mai buna din tine, dar nu-ti nega slabiciunile. Accepta totul asa cum este.

PUNCTE FORTE:
Indraznet
Intens
Visator

PUNCTE SLABE:
Nepasator
Instabil
Nesabuit

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu