Horoscop pe zi de nastere - 25 Martie

25 Martie

Berbec - Ziua dinamismului

Persoanele nascute pe data de 25 martie sunt extrem de dinamice, numarandu-se printre cei mai activi si energici nativi ai anului. Multi dintre ei par sortiti sa fie conducatori, desi in realitate sunt singuratici si tacuti. Cand conduc activitatile unui grup, ei prefera sa isi foloseasca talentele pentru rezolvarea cerintelor respectivei situatii in loc sa isi exercite propria dorinta de a conduce.

Nativii acestei zile nu sunt condusi de o ambitie oarba. Ei isi cunosc capacitatile si sunt foarte constienti de ceea ce pot si ce nu pot face. De asemenea, simt nevoia sa caute pacea atunci cand se indeparteaza de agitatia vietii profesioanle. Viata particulara este sacra pentru ei.

Casatoria este dificila pentru acesti indivizi, posibil datorita faptului ca ei pot actiona doar in termenii lor proprii. Partenerii lor trebuie sa le fie buni prieteni, sa-i ajute sa-si echilibreze personalitatea energica. Adesea, nativii zilei de 25 martie isi gasesc foarte greu sau poate niciodata un partener adevarat.

In cele din urma, ei vor alege singuratatea pentru ca nu se pot multumi cu cineva care este mai prejos de modelul lor de partener perfect. O femeie nascuta pe 25 martie este capabila sa aiba grija de ea insasi, in timp ce un barbat nascut pe 25 martie doreste caldura si afectiunea unei familii, are nevoie de un cuib sigur.

In anumite momente, energia nativilor zilei de 25 martie pare nelimitata, dar de fapt ei pot fi doborati si vor deveni iritati. In aceasta stare, sunt ofensati foarte repede si considera chiar si cel mai mic semn de ignorare ca pe un afront personal. Nativii zilei de 25 martie pot deveni explozivi, criticile lor fiind deosebit de aspre.

Sunt credinciosi celor pe care ii iubesc, dar in propriul lor mod ciudat. Ei pot crede ca sunt credinciosi chiar si cand nu sunt in totalitate implicati. Sunt loiali familiei lor, dar adesea sunt sortiti sa aiba vieti de familie neconventionale.


Persoanele nascute pe data de 25 martie dau dovada de tact in anumite situatii, dar de obicei sunt directi si au un temperament exploziv care le poate crea probleme. Din fericire, ei sunt iertati cu usurinta deoarece calitatile lor sunt evidente si ceilalti stiu sa le aprecieze si sa treaca cu vederea eventualele greseli.

Prietenii apropiati sunt esentiali pentru nativii zilei de 25 martie. Ei vor forma un fel de cerc intim in jurul nativilor si vor actiona ca niste scuturi protectoare impotriva criticii lumii si a impulsurilor autoditructive. De obicei, satisfactia prietenilor este ca se pot baza pe nativi. Aceste persoane puternice pot fi chemate intotdeauna pentru a da sfaturi, pentru a-si dedica timpul sau chiar pentru a imprumuta bani.

Cei care au relatii cu nativii zilei de 25 martie trebuie sa invete repede sa ii lase in totalitate singuri in asaltul lor impotriva lumii – sa calatoreasca, sa experimenteze, chiar sa iubeasca in cea mai independenta maniera a lor. Doar atunci cand li se permite sa fie liberi, ei isi vor putea oferi dragostea fara retineri.
SFATURI: Intr-adevar, esti un om saritor, dar din cand in cand ocupa-te si de tine. Autocontrolul si disciplina sunt importante. Invata sa te adaptezi, sa te temperezi, sa devii mai putin aspru si sa apreciezi valoarea linistii si calmului. Nu-i mai coplesi pe toti din jurul tau. Este atat de importanta lumea exterioara?

PUNCTE FORTE:
Energic
Loial
Independent

PUNCTE SLABE:
Exagerat de critic
Plictisitor
Autodistructiv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu