Horoscopul de astazi, Miercuri 26.05.2010

Berbec 21 Martie - 20 Aprilie
Visul la care va tot ganditi de la o vreme are mari sanse sa devina realitate daca gasiti persoana potrivita, care sa va ajute in acest sens. De unul singur nu este chiar imposibil, dar nu detineti toate informatiile, mijloacele si resursele ca sa-l duceti la un nivel stabil.

Taur 21 Aprilie - 20 Mai
Sunteti tentati sa credeti ca veti avea noroc si de acum
inainte in tot ce planuiti, si aveti dreptate in mare masura. Aveti parte in continuare de sustinere la locul de munca
, de o imagine buna, de oameni corecti.


Gemeni 21 Mai - 20 Iunie
 E aglomeratie la serviciu. Pe langa treburile obisnuite, trebuie sa interveniti intre colegii care au chef de cearta si sa va abtineti daca veti fi provocati. Linistea familiei
poate fi tulburata de discutii privind decizii importante.


Rac 21 Iunie - 20 Iulie
Va preocupa soarta prietenilor, mai ales ca aveti solutii pentru unele dintre necazurile lor. Din pacate, nu ii puteti ajuta prea mult in problemele financiare, asa ca e mai bine sa ii lasati sa se descurce singuri.

Leu 21 Iulie - 20 August
Ar fi foarte bine daca ati porni la drum astazi cu intentia de a nu va epuiza in tot felul de preocupari obositoate. Daca vreun prieten va invita undeva, ar fi bine sa organizati ceva la dvs. acasa.

Fecioara 21 August - 20 Septembrie
Optimismul dvs. ii influenteaza pozitiv pe toti cei din preajma. Sunteti influentati de atmosfera armonioasa din familie. Sunteti predispusi la accidentari minore, datorate neatentiei ori grabei.

Balanta 21 Septembrie - 20 Octombrie
La serviciu vi se cere parerea in probleme importante sau sunteti supravegheati cu atentie, pentru a se vedea calitatea muncii dvs. Va puteti remarca prin harnicie, seriozitate si idei care simplifica efortul tuturor.

Scorpion 21 Octombrie - 20 Noiembrie
E o zi
foarte serioasa, cu multa munca, dar si cu un bilant al castigurilor care face ca oboseala sa dispara mai usor. Cea mai importanta preocupare a dvs. e sa gasiti solutii pentru a va stabiliza sursele de venit si a va feri de perioadele de lipsuri.

Sagetator 21 Noiembrie - 20 Decembrie
Aveti multe de rezolvat, in primul rand pentru a le asigura celor dragi cele necesare. Dar tocmai pentru ca va concentrati in aceasta directie s-ar putea sa deveniti ceva mai aspri si sa le interziceti diverse lucruri.


Capricorn 21 Decembrie - 20 Ianuarie
Lasati incapatanarea, invatati sa-i apreciati pe oamenii apropiati, care va sunt devotati. Dedicati aceasta zi consolidarii relatiilor, nu luptei pentru rolul de lider: pretul victoriei s-ar putea sa fie mult prea mare.

Varsator 21 Ianuarie - 20 Februarie
Nu exagerati importanta vorbelor neplacute pe care le auziti la adresa unei persoane dragi sufletului dvs.! A va incaiera acum in dispute este oricum inutil. Nu va apucati de nimic nou
in aceasta zi.

Pesti 21 Februarie - 20 Martie
In aceasta zi aveti tendinta de a cheltui prea mult. Va doriti sa cumparati cadouri pentru cei dragi si din cauza sentimentelor dvs. puternice nu va uitati la pusculita. Puteti ramane cu buzunarele goale daca va hazardati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu