Horoscop azi  11.05.2010                      HOROSCOPUL SAPTAMANII 8 - 14 MAI URANIA
Horoscop zodia berbec 11.05.2010
Toate persoanele importante din viata ta par sa iti fie alaturi. Prietenii sunt gata oricand sa iti acorde sprijinul.
Horoscop zodia taur  11.05.2010
Esti activ si dinamic in tot ce intreprinzi, dar mai ales in viata personala. Vei avea parte de o multime de evenimente, majoritatea placute, asa ca nu e loc de plictiseala pe niciun plan in aceasta zi.
Horoscop zodia gemeni  11.05.2010
Astazi esti mai efervescent decat de obicei si ai tendinta de a face totul foarte spectaculos. Nu ar strica sa ai mai multa grija de imagine in sensul de a te mai limita pentru ca multi dintre cunoscuti se vor arata socati.
Horoscop zodia rac  11.05.2010
La inceputul zilei primesti oferta unei colaborari atat de avantajoase ca pur si simplu nu mai stai pe ganduri. Cineva din familie iti va oferi sprijinul sau daca ai nevoie de un buget mai mare pentru drumul pe care te hotarasti sa mergi.
Horoscop zodia leu  11.05.2010
Nu e o zi in care sa turezi motorul masinii la maxim. Daca e cazul de drum lung, alege prudenta in locul vitezei ca risti mai putin. In plus, mai mult accent pe odihna nu ar strica. Doar e inceputul saptamanii si nu are sens sa te epuizezi de acum.
Horoscop zodia fecioara  11.05.2010
Azi risti un conflict serios cu partenerul pe motive financiare. Te enerveaza la culme cand se iau decizii de a cheltui sume mari pe lucruri inutile. Cu atat mai mult daca aceste decizii sunt luate de el si privesc si economiile tale.
Horoscop zodia balanta 11.05.2010

E o zi dificila pentru tine. Muncesti din greu si nu primesti aprecieri. Ba dimpotriva! Asta e chiar un ghinion, avand in vedere ca lumea te place oricum si ca oricum nu prea muncesti cu drag.
Horoscop zodia scorpion  11.05.2010

Azi faci rost de bani, dar atat de repede le faci de petrecanie. Reprosurile vin repede, atat de la membrii mai tineri ai familiei, cat si de la partener.
Horoscop zodia sagetator  11.05.2010
 Te prinzi repede si bine de cum merg lucrurile in jurul tau. Poate ca inceputul de saptamana face cumva sa nu fii in apele tale si weekendul te trage inapoi cu mai mult spor.
Horoscop zodia capricorn  11.05.2010
 Fie vrei sa obtii o bursa, fie ai idei grozave care promit sa te faca celebra peste hotare. Bazeaza-te pe simtul tau practic!
Horoscop zodia varsator  11.05.2010
In aceasta zi este solicitata partea ta practica, iar ceea ce nu se incadreaza in schema este dat frumos la o parte. Nu te grabi sa pui in practica orice idee iti vine, pentru ca risti sa tragi ponoasele mai tarziu.
Horoscop zodia pesti  11.05.2010
Prietenii te pun la incercare, rudele te sustin, iar partenerul pare si el sa aiba ceva pretentii. Te simti extrem de solicitat, insa partea buna este ca vei face fata cu brio tuturor incercarilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu