horoscop 22.04.2010

Horoscop Berbec – 22.04.2010
Te confrunti cu mici probleme financiare, chiar acum cand ti-ai propus sa cumperi ceva ce iti doreai de foarte mult timp. Daca nu mai ai rabdare poti apela la un prieten sa te imprumute.
Horoscop Taur – 22.04.2010
Te simti foarte slabit si aceasta stare iti afecteaza puterea de concentrare la locul de munca. Ca sa nu iti fie afectate performantele ar trebui sa faci o scuta pauza, si in acest weekend sa te odihnesti mai mult. 
Horoscop Gemeni – 22.04.2010 
Ai ramas in urma cu proiectele profesionale din cauza unor probleme financiare neprevazute. Ai cheltuit mai mult decat iti permiteai iar acum va fi nevoie sa faci economii drastice; macar pentru o perioada. Azi, o persoana importanta iti va face o propunere surprinzatoare. Gandeste-te bine! Inainte sa iei o decizie, relaxaza-te cu 5 minute de placere !  
Horoscop Rac – 22.04.2010 
In continuare discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata va tine relatia in tensiune. Fara mai multa intelegere si o atitudine ceva mai deschisa, lucrurile nu ar putea evolua in bine. 
Horoscop Leu – 22.04.2010 
Familia iti reproseaza mereu ca nu ii acorzi suficienta atentie. Proiectele de la birou te tin ocupat chiar si in afara programului. Ar trebui sa-ti restabilesti o lista de prioritati, ca sa poti impaca pe toata lumea.
Horoscop Fecioara – 22.04.2010 
Ti-ai facut noi proiecte pentru perioada imediat urmatoare dar nu ai inceput inca sa te ocupi de ele. Este posibil sa intampini mici probleme daca nu iti pregatesti o strategie foarte bine pusa la punct.
Horoscop Balanta – 22.04.2010 
La locul de munca ai parte de tot mai multe provocari profesionale. Superiorii iti incredinteaza noi sarcini iar colegii apeleaza tot mai des la tine pentru ajutor.
Horoscop Scorpion – 22.04.2010 
Ai ramas in urma cu proiectele/planurile pe care le-ai demarat la inceputul acestui an. PAna acum o mare parte ar fi trebuit terminate deja. Ar fi cazul sa reanalizezi situatia si sa regandesti strategia.
Horoscop Sagetator – 22.04.2010
Cauti o solutie de impacare cu un prieten cu care te-ai certat in urma cu ceva timp. Desi v-ati evitat reciproc pana acum, va lipseste prietenia care v-a unit o perioada destul de indelungata.
Horoscop Capricorn – 22.04.2010
Cineva din anturajul tau va fi implicat intr-o situatie delicata, din punct de vedere legal. Nu este vorba de o persoana foarte apropiata tie, insa nu esti deloc genul de om care sa-i lase pe altii la greu.
Horoscop Varsator – 22.04.2010
Astazi vei avea parte de foarte multe incidente, pe oricunde te vei duce. Vei gasi tot soiul de obiecte stricate, lucruri dezordonate care te vor retine de la treaba. NU trebuie sa te lasi afectat, si sa-ti vezi mai departe de treaba.
Horoscop Pesti – 22.04.2010
Ai ramas impresionat de o persoana pe care ai cunoscut-o recent si este foarte posibil ca in zilele urmatoare sa ai ocazia sa o intalnesti din nou. Trebuie sa fii pregatit pentru intalnire si sa fii decis, daca vrei sa faci un pas.  

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu