GEMENI - IANUARIE 2010

Ianuarie 2010: Tocmai, pentru ca lectia dvs. principala de viata este comunicarea, acum trebuie sa fiti mai atenti ca oricand, la acest aspect si in special intre 22 si 24 ianuarie. Nu merita sa riscati o prietenie. Tot in acest interval se cere precautie cand conduceti sau in orice situatie legata de masina si drumuri. Exista sansa unei calatorii in afara tarii, insa va sfatuiesc sa plecati intr-un numar restrans de persoane, eventual doar cu partenerul de viata, ca sa nu apara discutii ce ar putea sa umbreasca placerea excursiei. Ori va recuperati in aceasta perioada niste bani imprumutati mai demult si de bine ce vin, ii cheltuiti pe toti, ori cu adevarat aveti bani extra salariali si nu puneti pret pe ei, cert este ca, ce veti lua pe mere, veti da pe pere. Ar fi bine sa economisiti, pentru ca cei care nu ati inceput deja o investitie, o veti incepe pana la sfarsitul anului.
Nu va repeziti insa sa intocmiti acte de care ulterior aflati ca nu aveati nevoie, tocmai in ideea in care acestea costa si apoi veti regreta. De altfel, pana pe 11 februarie nu ar fi rau sa cultivati rabdarea si sa nu va repeziti sa faceti nimic, din ce s-ar putea dovedi ca nu poate astepta. Cu planetele pe casa Scorpionului, nu sunteti tocmai in forma.
Nu acelasi lucru il pot spune despre Gemenii cu o viata dubla, care sunt mai energici ca niciodata. Relatia oficiala, insa, pare sa dea semne ca tinde sa va strice echilibrul. Apele linistite se tulbura si doar ca este vorba de o schimbare benefica pentru viitor, pregatiti-va sa incepeti sa renuntati la ideea ca puteti detine controlul concomitent al tuturor lucrurilor. Asta tinde inevitabil catre superficialitate. O categorie aparte de Gemeni care se bucura de o viata dulce sunt cei trecuti de 38 de ani sau cei care deja au copii mari si acum se vor bucura de libertate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu