BERBEC Joi 27.05.2010
   Va puteti regasi echilibrul de care aveti nevoie refugiindu-va in preocupari legate de copii
sau de o anumita forma de arta care va face placere. Inspiratia e la cote maxime pentru cei care scriu sau se exprima in public.
TAUR Joi 27.05.2010
   Ori nu aveti chef sa va deplasati pentru a rezolva diverse probleme, ori sunteti nevoiti sa schimbati anumite planuri de calatorie deja stabilite din cauza unor informatii noi. Seara este un moment excelent de revigorare.
GEMENI  Joi 27.05.2010
   Ziua incepe cu ceva dificultati la locul de munca
sau cu o stare generala mai delicata, care nu va permite sa va faceti treaba atat de bine pe cat ati dori. Spre seara, aveti sansa de a va impaca, prin discutii sincere, cu cineva drag.
RAC - Joi 27.05.2010
   Respectati obligatiile de la locul de munca
, deciziile si parerile superiorilor, chiar daca vi se par nedrepte. E un moment dificil in relatia cu prietenii, insa daca ii ascultati pe toti cu rabdare, il veti depasi.
LEU  Joi 27.05.2010
   Vestile bune par modeste pentru dvs. Nemultumirile acumulate v-ar putea determina sa aveti sperante exagerate in legatura cu planurile facute. Trebuie sa apreciati mai mult fiecare forma de progres.
FECIOARA Joi 27.05.2010
   Problemele banesti ale celor din jur va afecteaza, fie pentru ca vi se solicita imprumuturi, fie pentru ca nu primiti sumele care vi se cuvin. "Vinovatii" inteleg sa se scuze spunand ca nu au deloc fonduri in acest moment.
BALANTA - Joi 27.05.2010
   In doua parte a zilei va cuprinde o ingrijorare complet neproductiva legata de nevoile dvs. Aveti impresia ca nu va ajunge timpul, ca banii sunt suficienti sau ca cei dragi nu va mai sunt alaturi.
SCORPION Joi 27.05.2010
   Familia
dezaproba intentiile dvs. de a schimba ceva in casa, fie ca e vorba de mobila sau chiar de o mutare. Nu au cum sa va influenteze pentru ca responsabilitatea e pe umerii dvs., asa ca dvs. stiti mai bine ce e de facut.
SAGETATOR Joi 27.05.2010
   Lasati impresia ca nu sunteti multumiti cu progresele pe care le-ati facut, pentru ca va mai lipseste cate ceva. Apropiatii vor fi surprinsi de faptul ca nu va bucurati de tot ce ati obtinut.
CAPRICORN Joi 27.05.2010
   Puteti ajunge la concluzii importante cu ajutorul unor persoane a caror parere o respectati. Unii dintre dvs. cauta raspunsuri la intrebari legate de felul in care ar fi bine sa se poarte intr-o relatie de suflet.
Varsator Joi 27.05.2010
   Aveti nevoie de mult calm ca sa treceti peste problemele care au aparut azi. Asa ca lasati deoparte spiritul dvs. de contrazicere si mai ascultati-i si pe ceilalti!
Joi 27.05.2010 - PESTI  - Succesul depinde de dvs. astazi. Aparentele va pot induce in eroare, de aceea incercati sa intuiti corect partile ascunse ale oricarui aspect. Evitati sa va enervati si sa ridicati vocea.

Horoscopul de astazi, Miercuri 26.05.2010

Berbec 21 Martie - 20 Aprilie
Visul la care va tot ganditi de la o vreme are mari sanse sa devina realitate daca gasiti persoana potrivita, care sa va ajute in acest sens. De unul singur nu este chiar imposibil, dar nu detineti toate informatiile, mijloacele si resursele ca sa-l duceti la un nivel stabil.

Taur 21 Aprilie - 20 Mai
Sunteti tentati sa credeti ca veti avea noroc si de acum
inainte in tot ce planuiti, si aveti dreptate in mare masura. Aveti parte in continuare de sustinere la locul de munca
, de o imagine buna, de oameni corecti.


Gemeni 21 Mai - 20 Iunie
 E aglomeratie la serviciu. Pe langa treburile obisnuite, trebuie sa interveniti intre colegii care au chef de cearta si sa va abtineti daca veti fi provocati. Linistea familiei
poate fi tulburata de discutii privind decizii importante.


Rac 21 Iunie - 20 Iulie
Va preocupa soarta prietenilor, mai ales ca aveti solutii pentru unele dintre necazurile lor. Din pacate, nu ii puteti ajuta prea mult in problemele financiare, asa ca e mai bine sa ii lasati sa se descurce singuri.

Leu 21 Iulie - 20 August
Ar fi foarte bine daca ati porni la drum astazi cu intentia de a nu va epuiza in tot felul de preocupari obositoate. Daca vreun prieten va invita undeva, ar fi bine sa organizati ceva la dvs. acasa.

Fecioara 21 August - 20 Septembrie
Optimismul dvs. ii influenteaza pozitiv pe toti cei din preajma. Sunteti influentati de atmosfera armonioasa din familie. Sunteti predispusi la accidentari minore, datorate neatentiei ori grabei.

Balanta 21 Septembrie - 20 Octombrie
La serviciu vi se cere parerea in probleme importante sau sunteti supravegheati cu atentie, pentru a se vedea calitatea muncii dvs. Va puteti remarca prin harnicie, seriozitate si idei care simplifica efortul tuturor.

Scorpion 21 Octombrie - 20 Noiembrie
E o zi
foarte serioasa, cu multa munca, dar si cu un bilant al castigurilor care face ca oboseala sa dispara mai usor. Cea mai importanta preocupare a dvs. e sa gasiti solutii pentru a va stabiliza sursele de venit si a va feri de perioadele de lipsuri.

Sagetator 21 Noiembrie - 20 Decembrie
Aveti multe de rezolvat, in primul rand pentru a le asigura celor dragi cele necesare. Dar tocmai pentru ca va concentrati in aceasta directie s-ar putea sa deveniti ceva mai aspri si sa le interziceti diverse lucruri.


Capricorn 21 Decembrie - 20 Ianuarie
Lasati incapatanarea, invatati sa-i apreciati pe oamenii apropiati, care va sunt devotati. Dedicati aceasta zi consolidarii relatiilor, nu luptei pentru rolul de lider: pretul victoriei s-ar putea sa fie mult prea mare.

Varsator 21 Ianuarie - 20 Februarie
Nu exagerati importanta vorbelor neplacute pe care le auziti la adresa unei persoane dragi sufletului dvs.! A va incaiera acum in dispute este oricum inutil. Nu va apucati de nimic nou
in aceasta zi.

Pesti 21 Februarie - 20 Martie
In aceasta zi aveti tendinta de a cheltui prea mult. Va doriti sa cumparati cadouri pentru cei dragi si din cauza sentimentelor dvs. puternice nu va uitati la pusculita. Puteti ramane cu buzunarele goale daca va hazardati.

Horoscop maine 25.05.2010

BERBEC - Marti 25.05.2010
   E posibil ca o persoana apropiata sa va convinga sa iesiti din casa si nu veti regreta. Sunt posibile oferte interesante de colaborare pe termen scurt, pe care trebuie sa le tineti secrete ca sa va protejati pozitia la serviciu. 
 
 TAUR - Marti 25.05.2010
   Rabdarea si capacitatea de adaptare la situatii prin care nu ati mai trecut pana acum
va sunt puse serios la incercare. Primiti si o veste buna. O ruda aflata in afara tarii va raspunde pozitiv la o rugaminte mai veche. 
 
 GEMENI - Marti 25.05.2010
   Va simtiti bine stiind ca aveti de partea dvs. persoane care conteaza, partenerii sau colaboratorii pe care ii simpatizati. Acceptati cu greu o alta oferta de munca pentru ca nu pare de incredere. Primiti un ajutor
important din partea unei rude.

Horoscop maine 25.05.2010 - 2

RAC - Marti 25.05.2010
   Va aflati intr-un moment favorabil pentru acumularea unor informatii la care nu au acces cei care va fac concurenta. Nu trebuie sa luati decizii, dar ar fi bine sa va construiti, pentru mai tarziu, un plan foarte bine pus la punct. 
 
 LEU - Marti 25.05.2010
   Munciti mult si faceti tot posibilul pentru a rezolva in mod eficient treburile de acasa, dar si sarcinile de la serviciu. Va ganditi sa faceti un imprumut la o banca pentru o investitie care nu mai suporta amanare. 
 
 FECIOARA - Marti 25.05.2010
   O zi dinamica, poate chiar agitata. Sunteti solicitati din mai multe directii si nu mai aveti acelasi spor la lucru. Atentie la tendinta de a-i considera vinovati pe cei din jur pentru ce vi se intampla si la comportament.

Horoscop maine 25.05.2010 - 3


BALANTA - MARTI 25.05.2010
Aveti mult de munca, sau apar noi responsabilitati carora trebuie sa le faceti fata. E bine ca sunteti obisnuiti sa va ocupati de mai multe lucruri deodata. Un apropiat are nevoie de sprijin intr-o problema delicata.

 SCORPION - MARTI 25.05.2010
Reusiti, in sfarsit, sa intalniti oamenii pe care ii cautati de cateva zile si sa puneti la cale planuri importante din care toata lumea va avea de castigat. Sunteti favorizati in special prin faptul ca sunteti cu picioarele pe pamant.

 SAGETATOR - MARTI 25.05.2010
Reactionati altfel decat se asteapta cei din jur. Daca acestia par sa se elibereze de stres, cu dvs. nu se intampla acelasi lucru. Apar si momente in care cei dragi va vor atrage atentia ca ati ramas blocati in trecut.

Horoscop maine 25.05.2010 - 4

CAPRICORN - Marti 25.05.2010
   Nu se recomanda riscurile financiare si nici jocurile la bursa, deoarece va asteapta numai dezamagiri si pierderi materiale. Ar fi mult mai util sa va ocupati de infatisarea dvs. si de crearea unui nou look.

VARSATOR - Marti 25.05.2010
   Aprecierea pe care o aratati in aceasta zi pentru cei mai in varsta capata multa importanta si veti avea sansa sa fiti cu adevarat alaturi de unii membrii ai familiei. Evitati sa iesiti in centrul atentiei si cautati sa nu puneti multe conditii.

PESTI - Marti 25.05.2010
   Aprecierea pe care o aratati in aceasta zi pentru cei mai in varsta capata multa importanta si veti avea sansa sa fiti cu adevarat alaturi de unii membrii ai familiei. Evitati sa iesiti in centrul atentiei si cautati sa nu puneti multe conditii.

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia berbec URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia taur URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia gemeni URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia rac URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia leu URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia fecioara URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia balanta URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia scorpion URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia sagetator URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia capricorn URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia varsator URANIA

Horoscop saptamana 22 - 28 mai - zodia pesti URANIA

Horoscopul pentru perioada 22 - 28 mai Urania

Horoscopul pentru perioada 22 - 28 mai Urania va fi vizionat incepand cu ora 20:00 .
BERBEC 21.05.2010 - Va este greu sa intelegeti complicatiile din viata
unor persoane apropiate care in loc sa-si simplifice existenta si-o complica fara motive reale. Continua solicitarile legate de banii dvs. si trebuie sa fiti prudenti, mai ales daca cererile vin de la prieteni care cheltuie fara sa stea pe ganduri.
TAUR 21.05.2010 - Va simtiti bine in propria piele
, gasiti mai multe motive sa fiti incantati de dvs. insiva si sunteti curajosi. Aveti parte de succes in timpul unor deplasari scurte si de aprecieri sincere din partea unor persoane din anturaj.
GEMENI 21.05.2010 - Daca nu v-ati plictisit sa tot calculati veniturile, atunci le puteti continua pentru ca tot acolo veti ajunge, adica la constatarea ca nu puteti fi multumiti cu actuala situatie financiara. Ati investit mult mai mult si nu mai aveti rabdare.
RAC - 21.05.2010 - Sunteti in situatia de a va proteja sanatatea si linistea sufleteasca, in special la locul de munca. Atmosfera este tensionata, se vorbeste mult si fara rost. Daca aveti de luat decizii importante ar fi bine sa va retrageti in siguranta
.
LEU 21.05.2010 - Este o zi obositoare, pentru ca apropiatii s-au obisnuit ca dvs. sa nu incercati sa va impuneti parerile. Vor avea tot felul de surprize din partea dvs., cea mai importanta fiind aceea ca sunteti capabili de o gandire strategica excelenta.
FECIOARA 21.05.2010 - Va puteti permite si cate o pauza din cand in cand. Cat timp va aflati la serviciu va trebui sa alinati supararile cuiva. Si ca sa va pastrati intr-o dispozitie cat mai buna, nu va faceti iluzii in legatura cu beneficiile pe care le-ati putea primi.
BALANTA - 21.05.2010 - Dialogul cu sefii v-ar putea crea o stare de indispozitie. Sprijinul colegilor va va scut, insa, de un efort suplimentar. Sanatatea nu va ridica probleme, insa o vizita la medic
ar fi binevenita, macar pentru un control de rutina.
SCORPION 21.05.2010 - Sunteti pusi pe fapte mari, doriti recunoasterea valorii personale si faceti tot ce trebuie pentru asta. Respectul de sine este la cote maxime si asta va da o anumita prestanta care ii va tine la distanta pe cei care ar dori sa faca glume proaste cu dvs.
SAGETATOR 21.05.2010 -  Va tineti in frau sentimentele fata de cei apropiati, iar acestia vor ajunge la concluzia ca nu prea va pasa de problemele lor. Adevarul e ca va intereseaza mult si de aceea si cautati cele mai bune solutii pentru toti.
CAPRICORN 21.05.2010 - Priceperea de a vedea esenta lucrurilor va ajuta sa evitati multe greseli si neplaceri. Munca perseverenta aduce evolutie in cariera si oferte avantajoase. Acordati atentie familiei
, lucrati impreuna la corectarea greselilor.
Varsator 21.05.2010 - Se petrec lucruri importante la locul de munca
sau in legatura cu starea dvs. de sanatate. Are loc o schimbare in bine, fie din cauza unuia dintre sefi, fie a unor colegi care isi arata simpatia fata de dvs. Este o zi deosebita, cu multe bucurii neasteptate care va vor da o stare foarte buna.
PESTI - 21.05.2010 - Nu va simtiti bine astazi si nu stiti exact ce este cu dvs. Poate ca nu este momentul perfect pentru a glumi sau a lua pranzul impreuna cu prietenii. Mai bine odihniti-va si va veti simti mai relaxat.

Horoscopul de astazi, Marti 18.05.2010

BERBEC
Se recomanda sa va implicati cat mai putin in treburile obisnuite, sa va ocupati mai bine de propriul corp si de suflet, care si el are nevoie de odihna. V-ati zbatut destul in ultimele zile cu fel de fel de probleme si nu ati rezolvat mare lucru.
TAUR
Sunteti aglomerati la serviciu, iar acasa in lasati pe altii sa faca treburile. Sanatatea se imbunatateste, poate si pentru ca v-a revenit pofta de mancare si nu mai faceti nazuri. Intarzie inca semnarea unor contracte. 

 GEMENI
Daca pana acum ii cautati dvs. pe cei de care aveati nevoie si acestia nu va primeau, acum va cauta ei si dvs. nu sunteti disponibili. Cheful de deplasari este egal cu zero, va simtiti mai bine daca stati acasa
si va ocupati cu ceva care va face placere.

Horoscopul de astazi, Marti 18.05.2010 - 2

RAC
Ajungeti greu la persoanele de care aveti nevoie, va simtiti cumva neglijati de cei care v-au promis ca va vor fi alaturi in situatiile dificile. S-ar putea sa apara unele probleme in privinta unor solicitari legate de anumite institutii.

LEU
Puteti avea impresia ca multi dintre cunoscuti sunt impotriva dvs. Dar este doar o impresie, cauzata cel mai probabil de diminuarea increderii in propria persoana, pe care ati reusit sa o ascundeti foarte bine de ochii
lumii.

FECIOARA
Dimineata primiti vesti bune, pe care le faceti sa sune si mai bine pentru urechile apropiatilor. Seara, pregatiti-va pentru un consiliu de familie
serios si zgomotos. Unele decizii pripite se pot dovedi neinspirate.

Horoscopul de astazi, Marti 18.05.2010 - 3

 BALANTA
Daca veti iesi la cumparaturi, veti cheltui mai mult decat v-ati propus, dar veti reusi sa va descurcati fara probleme. Fiinta iubita va avea unele neplaceri la serviciu, asa ca pregatiti-va sa-i fiti alaturi. 

SCORPION
Sunteti concentrati in tot ce faceti, va simtiti stapani pe viata
dvs. si capabili sa depuneti eforturile necesare pentru a reusi in orice. E o zi a bucuriei pentru toti cei care asteptau de mult timp sa le fie oferita o ocazie de a se face remarcati.

SAGETATOR
Este posibil ca unul dintre parinti sa aiba nevoie de un sprijin substantial in rezolvarea unei chestiuni cu care se confrunta la serviciu. Reusiti sa faceti o buna impresie unor persoane de sex opus, dar ar trebui sa fiti foarte atent, caci riscati sa starniti gelozia partenerului.

Horoscopul de astazi, Marti 18.05.2010 - 4

CAPRICORN
Extenuarea dvs. la serviciu si neglijarea propriei sanatati va pot costa mult prea scump. Daca veti trage la timp concluziile corecte, veti reusi sa faceti un grandios pas inainte. 
 
VARSATOR
In familie va domni o atmosfera pasnica, plina de creativitate. Relatia cu partenerul va fi foarte armonioasa daca fiecare isi va asuma responsabilitatea pentru fericirea partenerului. De-a lungul intregii zile nu se intrevad nici un fel de probleme.
PESTI
In aceasta zi veti fi inconjurat de prieteni si familie iar relatia dintre membri va fi poate mai cordiala ca altadata. Raspundeti la bunatate cu bunatate si beneficiile vor fi prezente si pe viitor pentru dvs.

Horoscop luni 17.05.2010

Horoscop luni 17.05.2010
  PESTI - Astazi in dragoste trebuie sa luptati si aveti toate sansele sa reusiti. Nu lasati certurile si dezamagirile sa va spulbere speranta de mai bine. Puteti avea o surpriza placuta din partea unei persoane de sex opus din anturajul dvs.

CAPRICORN - Vi se impune sa luati unele decizii de moment si va e greu sa va hotarati, pentru ca renuntati la o parte din activitatile preferate. Sunteti incurajat de cei care va admira si care nu contenesc sa va apere.
 VARSATOR - Astazi fiti mai tandru cu partenerul iubit, petreceti mai mult timp impreuna. Sfaturile lui va vor ajuta sa iesiti din situatii dificile. In niciun caz nu leneviti la serviciu si evitati disputele cu colegii!
SAGETATOR -  Va pierdeti timpul cu aplanarea unor divergente familiale, dar au nevoie de dvs., pentru stingerea unor conflicte, si o parte dintre prieteni. Recunostinta va fi modesta si stanjenitoare. Veti amana o intalnire ori veti intarzia.
  SCORPION - Lucrati cel mai bine singuri, fara sa intervina nimeni in ritmul dvs., insa trebuie sa tineti cont de reguli si de termene ca sa nu le complicati viata
celorlalti. Persoana iubita va pregateste surprize.
 BALANTA - Este o zi in care nu se recomanda sa va mobilizati fortele pentru initiative curajoase. Ar fi mai bine sa analizati toate posibilitatile pe care le aveti la indemna inainte de a lua decizii, mai ales in privinta relatiilor de afaceri.
FECIOARA -  Apropiatii incearca sa inteleaga de unde vine schimbarea dvs. de atitudine. Din dragalasi si amabili, ati devenit mai putin comunicativi si mai suspiciosi. Analizati cu sinceritate aceste stari! Sunt nejustificate.

 LEU -  O atitudine mai discreta in relatia cu sefii va poate fi de mai mare folos, mai ales daca aveti de gand sa abordati subiecte delicate. Nu prea tineti cont de sfaturile familiei
in privinta carierei.   
RAC - Prietenii incearca sa va atraga in tot felul de proiecte, insa nu reusesc sa va convinga de valabilitatea lor. Sunteti mai rationali decat de obicei si mai critici cu cei dragi. Se diminueaza tensiunea de la locul de munca
.
GEMENI - Descoperiti cateva modalitati prin care sa-i obligati pe cei care va datoreaza diverse sume sa nu mai amane restituirea lor. Va bucura faptul ca vi se face dreptate, in sfarsit, in aceste probleme financiare. Si familia v-ar putea
ajuta. 
TAUR -  Este o zi in care, fara vreun motiv special, sunteti binedispusi, generosi si plini de viata. Tot ce faceti astazi are sanse maxime de succes pentru ca aveti incredere in dvs. Puteti incepe un proiect impreuna cu o cunostinta recenta. 
 BERBEC -  Se anunta o zi plina la locul de munca
, cu numeroase deplasari si discutii reluate pana la clarificarea unor probleme. Pastrati-va rabdarea, pentru a nu da nastere unor conflicte care v-ar face sa pierdeti timpul
.