Horoscop saptamana 1 - 7 mai - zodia pesti

Horoscop saptamana 1 - 7 mai - zodia pesti
BUNICA, ZODIILE SI NATURISMUL

Foarte la moda in lume si la noi, terapiile naturiste sunt din ce in ce mai des folosite. Poate si pentru ca tratamentele sunt neinvazive si medicatia este naturala, pe baza de plante, ierburi, uleiuri, culori s.a.
In functie de semnul zodiacal, de tipul de energie si punctele noastre slabe, terapeutii, pe baza diagnosticului, ofera numeroase tipuri de tratamente naturiste. De altfel, mult inainte de vremurile noastre, moasele, vrajitoarele, descantatoarele si vracii satelor romanesti au folosit cu succes terapiile naturiste. Sigur, intr-o forma mai putin sofisticata ca astazi.

Sa vedem, inainte de toate, care sunt predispozitiile semnelor zodiacale. Semnele de Pamant, nervosii, sunt agitati si predispusi la dezechilibre nervoase ; semnele de Apa, limfaticii, au o tendinta spre anemie si letargie; semnele de Aer, sanguinii, desi au o circulatie activa, un corp rotofei, pot avea nenumarate afectiuni ; semnele de Foc, colericii, risca afectiuni biliare sau inflamatoare.
Dar sa le luam pe rand.



BERBECUL

Berbecul reprezinta creierul si capul. Afectiunile la care e predispus se refera la acestea : epilepsie, dureri de cap, alergiile fetei, ameteli, nevralgii, congestii cerebrale. Cand e bolnav, Berbecul adopta o atitudine de invins. Ca sa-l punem pe picioare, nu-l mai lasam sa foloseasca condimentele ( care-i plac atat de mult ! ). El trebuie sa consume legume ce contin fier: spanac, ceapa, praz, care sa-i fluidizeze sangele. Pentru nativul Berbec sunt salutare si plantele medicinale, ca : hameiul (nu sub forma de bere…), menta, urzici, busuioc, caprifoi si paducel.

REMEDIUL BUNICII : pentru durerile de cap, ceai de rachita-alba, coada-racului si galbenele. Sau inhalatii cu fiertura de varza.



TAUR

Taurul simbolizeaza gatul, esofagul, laringele, tiroida. Nativul are o mare capacitate de recuperare si e combativ in fata bolii. Poate suferi de: dureri de gat, glanda, anghina, laringita, faringita, sufocare. Desi se imbolnaveste rar, e bine sa previna aceasta, consumand: stevie, sparanghel, fasole verde si anghinare. Plantele medicinale recomandate nativului Taur, sunt : florile de salcam ( ah, clatitele cu flori de salcam ale bunicii ! ), macris, coada-soricelului, rostopasca, cimbru si cimbrisor. Taurul se reface excelent in comuniune cu natura si pamantul.

REMEDIUL BUNICII : bautura de otet de mere cu miere. Bunica mai spune : o infuzie de fenicul salbatic, indulcita cu miere va reda glasul cand aveti gatul inflamat.



GEMENI

Partile anatomice guvernate de acest semn sunt plamanii, bratele, mainile, umerii. Nativul Gemeni nu este un bolnav prea comod, pentru ca se plange neincetat. El poate suferi de bronsita, afectiuni pulmonare si nervoase, pleurezie, fracturi ale bratelor. I se recomanda sa consume fasole boabe, morcovi, mazare, alune si migdale, care-i linistesc starile nervoase. Plantele medicinale potrivite nativului sunt : galbenele, soc ( sub forma de socata facuta in casa ! ), valeriana, anason si chimen. Pentru nativul Gemeni este buna si aromoterapia cu uleiuri de lavanda sau levantica.

REMEDIUL BUNICII : pentru fracturi ( inchise ) compresii cu foi de varza stranse usor in palme. Pentru astm : ceai din cimbru, roua-cucului, maghiran si radacina de angelica.



RAC

Racul simbolizeaza stomacul, pieptul, toracele, sanii. Cand e bolnav, nativul Rac se retrage in sine, nefiind un bolnav plictisitor. Bolile sale pot fi : digestive, gastralgie, tuse si tot ce tine de partile anatomice de mai sus. I se recomanda sa manance salata verde, castraveti, varza alba si rosie, napi, ridichi, tarhon. Pentru el sunt potrivite plantele medicinale, precum : tei, arnica, papadie si musetel. Inotul poate fi o metoda preventiva, fiind foarte indicat pentru Raci.

REMEDIUL BUNICII : ceai imunostimulator din macese, flori de tei, coji de portocala si flori de soc.



LEU

Iata-l pe reprezentantul inimii, plexului solar si spatelui. Este predispus la boli de inima, palpitatii, stari febrile, dureri de spate. Fiind rezistent si orgolios, Leul este un bolnav cu mare capacitate de recuperare, nu foarte dificil. Nativilor Leu li se recomanda sa consume mult spanac, urzici, linte si seminte de floarea-soarelui ( bunica facea bomboane din aceste seminte, trase prin caramel ). Plantele medicinale potrivite organismului Leului, sunt: flori de soc, cozi de cirese, galbenele si menta. Pentru cei care suporta si nu au contraindicatii sunt bune dusurile scotiene si somnul pe asternut tare si plat.

REMEDIUL BUNICII : sucul de zmeura facut in casa, administrat de 1-2 ori/zi, scade febra si are efect stimulator.



FECIOARA

Fecioara simbolizeaza pantecele, intestinul, ficatul, pancreasul si apendicele. Nativul este predispus la colica, dizenterie, diaree, peritonita, afectiuni legate de tranzitul intestinal. Cand se imbolnaveste Fecioara intra in panica si, de multe ori, aceasta stare inrautateste boala. Pentru a preveni imbolnavirile trebuie sa consume cartofi, telina si gulii. Daca are nevoie de tratament pe baza de plante medicinale, acestea pot fi : nalba, untul-pamantului, plamanarica si coada-cocosului.

REMEDIUL BUNICII : ceaiul din radacina de lemn-dulce, musetel, roinita si menta este antispastic si antiinflamator; e bun impotriva ulcerului.



BALANTA

Reprezinta rinichii si vezica urinara, dar si coloana vertebrala. Bolile sale se asociaza organelor respective: uremia, nefrita, colica renala, dureri reflexe ale coloanei. Starea fizica a Balantei se oglindeste in starea sa psihica si fragilitatea Balantei are de suferit. Regimul alimentar al nativului Balanta trebuie sa contina fasole, cereale, sparanghel si broccoli. Impotriva afectiunilor vezicii urinare, nativul trebuie sa mestece samburi de dovleac. Plantele medicinale pentru el, sunt : menta, podbalul, macesul, patlagina si socul. De asemenea, dintre tratamentele naturiste i se recomanda masajul si/sau exercitii pe bicicleta medicala.

REMEDIUL BUNICII : pentru rinichi si vezica urinara, ceai din frunze de strugurii-ursului, frunze de mesteacan, splinuta si radacina de osul-iepurelui.



SCORPION

Din punct de vedere fizic, Scorpionul se raporteaza la organele sexuale si, din aceasta cauza, bolile sale pot fi: hernia, bolile venerice transmisibile si maladiile genito-urinare. Nativul Scorpion suporta greu boala si din aceasta cauza va trebui sa evite relatiile sexuale ocazionale, neprotejate. El trebuie sa consume cu precadere fasole boabe, spanac, urzici, ardei gras, ceapa, praz si nuci. Plantele medicinale recomandate sunt pelinul, iarba-sarpelui, sunatoare si porumbar.

REMEDIUL BUNICII : in cazul afectiunilor de prostata, ceaiul de rachitica, urzica, frunze de mesteacan si coada-calului ( nu se indulceste ). Pentru probleme menstruale, ceai de ruta ( virnant ) si coada-soricelului.



SAGETATOR

Marele „activ” al zodiacului, dominat de Marele Benefic Jupiter care guverneaza coapsele, soldurile, vezica biliara. Bolile sale pot fi sciatica, fracturi de sold, de femur, tulburari sanguine si biliare, flebite. Nativul Sagetator se teme mult de boala si e un cosmar pentru el sa stea in pat. Ce se recomanda acestor nativi ? Legumele si zarzavaturile sub forma de salate crude, din telina, ceapa, salata verde, usturoi vrede sau uscat si fructele citrice, macese, curmale, piersici, cirese, tot crude. Pentru linistirea bolnavului Sagetator se recomanda meloterapia asociata cu aromoterapia.

REMEDIUL BUNICII : pentru inflamatii ale cailor biliare, o cura de suc de ridichi, 1 pahar, zilnic, inainte de masa, timp de 2 saptamani.



CAPRICORN

Capricornul reprezinta oasele, pielea si genunchii. Desi este un semn rezistent, in fata bolii cedeaza si se inchide in sine. Deseori e victima reumatismelor, eczemelor, urticariilor si este foarte sensibil la frig. Ar trebui sa consume paste fainoase, cartofi, ciuperci, sfecla, spanac, cereale si gutui. Plantele lui tamaduitoare sunt traista-ciobanului, troscotul, tataneasa si canepa. Ii fac bine baile cu plante.

REMEDIUL BUNICII : pentru protejarea si ingrijirea pielii iritate, uleiul de levantica cu ulei de migdale, are efect calmant.



VARSATOR

Varsatorul simbolizeaza picioarele, gleznele, circulatia periferica si sistemul nervos central. Bolile care-l tulbura pe Varsator sunt luxatiile sau fracturile, varicele, tulburari nervoase, probleme de circulatie si palpitatii. Este un bolnav care nu creeaza probleme. Plantele medicinale benefice sunt iasomia, levantica, brusturele, sulfina si zmeura. I se recomanda multe fructe: kiwi, mango, curmale, smochine, caise, mere si prune. Se recomanda cromoterapia.

REMEDIUL BUNICII : ceai tonic pentru inima si circulatia sanguina din flori de paducel, flori de arnica si frunze de roinita. Contra varicelor : ceai decongestionant din coada-calului.



PESTI

La nativii Pesti ne vom ocupa de picioare ( talpi ), mucoase si limfa. Acolo se localizeaza si bolile Pestilor; micoze, monturi, bataturi, probleme ale mucoaselor. De notat ca, desi nativul Pesti este un hipersensibil, el este un bolnav „cuminte” si cooperant. Cea mai indicata pentru nativii Pesti este reflexoterapia. El trebuie sa consume pepeni verzi, castraveti, dovlecei, conopida, broccoli. Ca plante medicinale recomandate : cicoare, roua-cerului, galbenele-de-balta, flori de tei si coada-soricelului. Inotul este extrem de benefic… Pestilor.

REMEDIUL BUNICII : balsamul de tataneasa si rozmarin pentru ciuperca ( micoza ) picioarelor, din : radacina de tataneasa, rozmarin, ulei de masline si ceara de albine.

Zodia Berbec - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Berbec - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Taur - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Taur - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Gemeni - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Gemeni - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Rac - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Rac - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Leu - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Leu - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Fecioara - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Fecioara - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Balanta - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Balanta - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Scorpion - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Scorpion - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Sagetator - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Sagetator - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Capricorn - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Capricorn - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Varsator - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Varsator - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Pesti - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

Zodia Pesti - Previziuni astrale saptamana 24 - 30 Aprilie 2010

horoscop 22.04.2010

Horoscop Berbec – 22.04.2010
Te confrunti cu mici probleme financiare, chiar acum cand ti-ai propus sa cumperi ceva ce iti doreai de foarte mult timp. Daca nu mai ai rabdare poti apela la un prieten sa te imprumute.
Horoscop Taur – 22.04.2010
Te simti foarte slabit si aceasta stare iti afecteaza puterea de concentrare la locul de munca. Ca sa nu iti fie afectate performantele ar trebui sa faci o scuta pauza, si in acest weekend sa te odihnesti mai mult. 
Horoscop Gemeni – 22.04.2010 
Ai ramas in urma cu proiectele profesionale din cauza unor probleme financiare neprevazute. Ai cheltuit mai mult decat iti permiteai iar acum va fi nevoie sa faci economii drastice; macar pentru o perioada. Azi, o persoana importanta iti va face o propunere surprinzatoare. Gandeste-te bine! Inainte sa iei o decizie, relaxaza-te cu 5 minute de placere !  
Horoscop Rac – 22.04.2010 
In continuare discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata va tine relatia in tensiune. Fara mai multa intelegere si o atitudine ceva mai deschisa, lucrurile nu ar putea evolua in bine. 
Horoscop Leu – 22.04.2010 
Familia iti reproseaza mereu ca nu ii acorzi suficienta atentie. Proiectele de la birou te tin ocupat chiar si in afara programului. Ar trebui sa-ti restabilesti o lista de prioritati, ca sa poti impaca pe toata lumea.
Horoscop Fecioara – 22.04.2010 
Ti-ai facut noi proiecte pentru perioada imediat urmatoare dar nu ai inceput inca sa te ocupi de ele. Este posibil sa intampini mici probleme daca nu iti pregatesti o strategie foarte bine pusa la punct.
Horoscop Balanta – 22.04.2010 
La locul de munca ai parte de tot mai multe provocari profesionale. Superiorii iti incredinteaza noi sarcini iar colegii apeleaza tot mai des la tine pentru ajutor.
Horoscop Scorpion – 22.04.2010 
Ai ramas in urma cu proiectele/planurile pe care le-ai demarat la inceputul acestui an. PAna acum o mare parte ar fi trebuit terminate deja. Ar fi cazul sa reanalizezi situatia si sa regandesti strategia.
Horoscop Sagetator – 22.04.2010
Cauti o solutie de impacare cu un prieten cu care te-ai certat in urma cu ceva timp. Desi v-ati evitat reciproc pana acum, va lipseste prietenia care v-a unit o perioada destul de indelungata.
Horoscop Capricorn – 22.04.2010
Cineva din anturajul tau va fi implicat intr-o situatie delicata, din punct de vedere legal. Nu este vorba de o persoana foarte apropiata tie, insa nu esti deloc genul de om care sa-i lase pe altii la greu.
Horoscop Varsator – 22.04.2010
Astazi vei avea parte de foarte multe incidente, pe oricunde te vei duce. Vei gasi tot soiul de obiecte stricate, lucruri dezordonate care te vor retine de la treaba. NU trebuie sa te lasi afectat, si sa-ti vezi mai departe de treaba.
Horoscop Pesti – 22.04.2010
Ai ramas impresionat de o persoana pe care ai cunoscut-o recent si este foarte posibil ca in zilele urmatoare sa ai ocazia sa o intalnesti din nou. Trebuie sa fii pregatit pentru intalnire si sa fii decis, daca vrei sa faci un pas.  

 

Previziuni astrale banii saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Previziuni astrale banii saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Berbec - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Berbec - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Taur - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Taur - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Gemeni - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Gemeni - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Rac - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Rac - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Leu - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Leu - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Fecioara - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Fecioara - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Balanta - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Balanta - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Scorpion - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Scorpion - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Sagetator - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Sagetator - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Capricorn - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Capricorn - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Varsator - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Varsator - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Pesti - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Pesti - Previziuni astrale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Asteroizii - 17-23 Aprilie 2010

Asteroizii - 17-23 Aprilie 2010

O stea pentru fiecare 17-23 Aprilie 2010

O stea pentru fiecare 17-23 Aprilie 2010

Previziuni astrale generale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Previziuni astrale generale saptamana 17 - 23 Aprilie 2010

Zodia Scorpion - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Scorpion - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Sagetator - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Sagetator - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Capricorn - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Capricorn - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Varsator - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Varsator - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Pesti - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

Zodia Pesti - Previziuni astrale saptamana 10 - 16 Aprilie 2010

HRISTOS A INVIAT !

Doresc tuturor " Sarbatori fericite " !
Horoscopul saptamanal va fi in format audio doar, si va fi postat final in jurul orei 15: 00
HRISTOS A INVIAT !